Rapport fra Øyriket…

Jeg sliter for tiden med et svært tregt nettverk, men det er litt selvforskyldt ettersom jeg har valgt en variant hvor jeg betaler for et viss antall gigabytes pr mnd. Når så det er overskredet går netthastigheten drastisk ned. Der er jeg nå, men  ved månedsskiftet bedrer det seg igjen.

Her ute i havgapet er vi på sjøen når nordavinden tillater. Utbyttet blir så ymse, og her er et lite utvalg.

Her er en sjelden kropp, en sjøstjerne med 12 armer. Den var ikke stor, men såpass sjelden at jeg ville vise dere den. Tatt i et garn.

Så gikk ryktet at makrellen var kommet, og ganske riktig, vi dro opp fire og fire i slengen – stoppet på 14 stk hvorav 3 ble stekt til middag.
Lyren gikk til fiskekakeproduksjon.

Sløying og rensing foregår ved sjøen.

Renovasjonsvesenet venter på frokosten…

Tilslutt, årets Rododendron. “Planten” som står foran  har ennå ikke slått rot.

Fortsatt god sommer.

Sommerhilsen fra Øygarden…

Etter en pause hvor vi har hatt noen fine dager med bl a en fisketur som resulterte i årets første middag med småpale (sei) og lever er livet her ute absolutt utholdelig. Vi koser oss.

Rhododendroen i full blomst med trøndertreet i bakgrunnen. Dere vet vel at der dere finner en søyleasp i hagen er det stor sjanse for at det fins en trønder i huset.

Vakkert, ikke sant??

Ettersom de gamle hagemøblene nå runder 30 år her ute i havgapet og bærer visse preg av det, gikk vi til anskaffelse av et nytt hagesett. Det kom på plass for et par dager siden, så nå har meteorologene spådd regnvær i flere dager framover.

Gubben foretrekker å nyte solen så lenge den viser seg. Slik var det i alle fall for en time siden her ute.

Ha en fortsatt god sommer!!!