Sommerhilsen fra Øygarden…

Etter en pause hvor vi har hatt noen fine dager med bl a en fisketur som resulterte i årets første middag med småpale (sei) og lever er livet her ute absolutt utholdelig. Vi koser oss.

Rhododendroen i full blomst med trøndertreet i bakgrunnen. Dere vet vel at der dere finner en søyleasp i hagen er det stor sjanse for at det fins en trønder i huset.

Vakkert, ikke sant??

Ettersom de gamle hagemøblene nå runder 30 år her ute i havgapet og bærer visse preg av det, gikk vi til anskaffelse av et nytt hagesett. Det kom på plass for et par dager siden, så nå har meteorologene spådd regnvær i flere dager framover.

Gubben foretrekker å nyte solen så lenge den viser seg. Slik var det i alle fall for en time siden her ute.

Ha en fortsatt god sommer!!!

10 kommentarer
  1. haha må le av nye møbler og regn, passer fint det ja hihi Nei vet du der ute kunne jeg fint ha trivdes en sommer, nydelig plass :)))

  2. Det ser ut til at du har alt på stell, og med nytt møblement kan du se sommeren lyst i møte (den kommer nok). Her østpå preges naturen av døde rosetrær, brunsvidde tuja, og druebusken min har sagt takk for seg. Men hagesenterne gnir seg nok i hendene, her blir det omsetning. Nå får du gjøre klar redskapen for makrell, lyr, torsk og breiflabb, og så får du ha en flott sommer!

  3. Oldemorbloggen: Ja, fruen har sansen for den planten, så vi har flere av sorten, og de blomstrer litt etter hverandre. Det er praktisk for blomstringen er kort. Kommer du til Trøndelag vil du vil du nok se en del av disse treene. Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg