Billedgløtt fra uka som gikk…

Stort sett en ganske alminnelig uke for gubben, men været var absolutt på hans side med strålende solskinn nesten hver dag.

Søndagsturen til byen avdekket et yrende fugleliv i Lille Lungegårdsvannet. Det var først og fremst den flotte svaneflokken som var øyefangeren. Ulriken kneiser i bakgrunnen.

Så ble det flere skogsturer, og denne gamla furua er faktisk enda mer krokete enn gubben. Vakker var den i sin eiendommelige form. Det er tvilsomt om det samme kan sies om fotografen.

En tur ut til sommerhuset ble det også, og da må man ta et bilde ut stuevinduet. Det var en vakker høstdag, og like etter dette bildet ble tatt svømte en oter over bukta og la seg opp på en stein i vannkanten, men tommeltottene til gubben forhindret at han fikk foreviget oterøyeblikket.

Dette bildet vekker faktisk spesielle følelser i gubben sitt hode. Det er nemlig klasserommet han tilbragte det meste av folkeskoletiden i. Skolen ble nedlagt for 3 – 4 år siden og til slutt kjøpt av et ektepar som nå har renovert bygningen og etablert selskapslokale med matservering hvor man kan holde sammenkomster og feiringer av ymse slag. Maten er av typen gourmet, og til dette 80-års laget ble servert hummersuppe med etterfølgende innbakt lange. Det hele ble toppet med creme brule og friske bær til dessert..  Litt av en overgang for den gamle skolestua, og litt av en ukeslutt for gubben.