Rapport fra Øyriket…

Jeg sliter for tiden med et svært tregt nettverk, men det er litt selvforskyldt ettersom jeg har valgt en variant hvor jeg betaler for et viss antall gigabytes pr mnd. Når så det er overskredet går netthastigheten drastisk ned. Der er jeg nå, men  ved månedsskiftet bedrer det seg igjen.

Her ute i havgapet er vi på sjøen når nordavinden tillater. Utbyttet blir så ymse, og her er et lite utvalg.

Her er en sjelden kropp, en sjøstjerne med 12 armer. Den var ikke stor, men såpass sjelden at jeg ville vise dere den. Tatt i et garn.

Så gikk ryktet at makrellen var kommet, og ganske riktig, vi dro opp fire og fire i slengen – stoppet på 14 stk hvorav 3 ble stekt til middag.
Lyren gikk til fiskekakeproduksjon.

Sløying og rensing foregår ved sjøen.

Renovasjonsvesenet venter på frokosten…

Tilslutt, årets Rododendron. “Planten” som står foran  har ennå ikke slått rot.

Fortsatt god sommer.

8 kommentarer
  1. Etter som du beviser det med bilde må jeg vel tro på den 12-armede sjøstjerna; artig. Ser ut til at både du og måsen har gode dager. Makrell og rabarbrasuppe er heller ikke å forakte. Hadde selv en snartur i nordvest for å bringe grasveksten under kontroll, og ny tur er nært forestående. Ha en strålende sommer. Nordavind gir sol, mens sønnavinden gir regn, og da er det bare å velge.

  2. Pedro: Utrolig hvo den fuglen får i seg. At den kommer seg opp i lufta etter å ha slukt i seg innpå et par kilo fiskeinnvoller viser at flykonstruktørene ennå har litt å gå på når det gjelder dagens flykonstuksjroner.
   Makrellen og rabarbrasuppa er i boks. I dag forsvant noen lyrekaker.
   God sommer til dere også.

  3. Brodert i øst: Kommer tid kommer råd. Er det ikke slik det sies. Vi venter at det kommer folk i hytta di snart også. Atle og Joe gjør sitt beste for å tømme havet før dere kommer.
   Nordavinden tvinger til landligge i dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg