The Rocket man

Søndag var det fødselsdag i familien og gubben ble invitert med på byens beste burgersted. Nå er ikke burger gubbens foretrukne måltid helt enkelt ut fra den grunn at han har vanskeligheter med å få den i seg. Det skal mer enn en bergenser til å gape over en velutrustet burger. Men gubbens skepsis ble gjort til skamme for burgeren gikk ned uten problemer, og den var meget god.

Etter middagen bar det på kino, og i behagelige komfortseter med servert kaffe overvar vi forestillingen The Rocket Man, en biografisk fremstilling av første del av livet til Elton John. En ganske komplisert oppvekst med både familiære og personlige utfordringer ble presentert sammen med mye av musikken til Elton John. En flott opplevelse.
Forresten er jeg ikke helt sikker på relasjonen mellom filmtittelen og rockelegenden.


Imidlertid er jeg kanske sikker på hvorfor Trump under en FN-sesjon hilste til en annen Rocket Man i Nord-Korea.
Der ser jeg absolutt sammenhengen, men jeg undres om ikke Trump hadde glemt å se seg sjøl i speilet før han kom med utspillet i FN. Han mangler såvisst ikke Rockets å styre med Trumpen heller. Og potens(ialet) hans har nok en annen dimensjon enn Kims.
Begge ovenstående illustrasjoner er tatt ut fra Google.
——————————————————————————————————————————————————–


Etter kinobesøket tok bursdagsbarnet oss med til en grafittivegg i nærheten hvor det er tillatt å drive med grafittikunst.
Her er så kunstneren Magnus sammen med sitt bidrag, inspirert av The Rocket Man. Godt jobba Magnus.
Som leseren skjønner ble dette en en søndags ettermiddag med pensjonistopplevelser litt utenom det vanlige.

4 kommentarer
  1. Takk for laget! En kjekk søndag og bursdagsbarnet var også fornøyd tror jeg 🙂 Linken mellom Elton John og filmtittelen er at det også er tittelen på en av låtene hans 😉 (Den de spilte da han “falt” i bassenget…).

  2. Få døra ned av hengslene og send kunstverket til årets høstutstilling, der kan det være både ære og berømmelse å hente. Hvem som er avbildet er ikke godt å si, men det vil nok vise seg i høstens valgkamp, han vil sikkert avsløre seg der. Til lykke med kunsten og bursdagen, og bestefaren får innkassere sin del i form av en lykkelig familie.
   I løpet av 100 år har sommeren vært like ille som dette, eller verre. Det vil si at 8 prosent av somrene er slik, så vi får bare bite tennene sammen og tenke på fjorårets gode vær.

   1. Han har draget på grafittien, Magnus, men det er spillutvikling som er “det store”. Vel, time will show hva han lander på. Jeg har tipsa han om karrikaturtegning, men politisk interesse er ikke tilstede, så da blir det ingen hjelp å få til illustrering av evt månedshymner.

    Tja, selv om sommeren lar vente på seg ble det en grilla entrecote på terrassen i dag, uten et snev av kjøttskam.
    Får ta et utvida stordalenutspill og si at for heterofile menn over 80 finns det ikke rom for skam.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg