Kveldsstemning på ettersommeren.

Dette første bildet er vel ikke akkurat en illustrasjon av kveldsstemning. Det er nok gubben på vei ut for å trekke krabbeteiner. Fangsten ble ikke noe å skryte over, men lokkematen falt nok ikke krabben i smak. La oss si det sånn, dette er vel en gubbe i solnedgang, men allikevel like spent hver gang teinene skal trekkes..

Her har nok solen forlengst gått i havet, og gubben har fortøyd båten ved naustet. Dette er nok en av de vindstille kveldene i Øygarden.

Noen ildsjeler arrangerer hver sommer en bygdefest for barn i alle aldre også for de som har passert de 80.
Her reises partytelt, man kan grille og levende musikk om kvelden skaper stemning. Flott tiltak!

6 kommentarer
  1. Flott “skipper” og flotte omgivelser 🙂 Dumt det ikke blei krabber denna gangen da..men det viktigste er vel å ha litt å “pusle med”.. Fin sensommer til deg og dine 🙂

  2. Takk skal du ha. Jo, det ble krabber takket være en grei fetter som fikk hjelp til å rense krabbe ut av et garn som hadde fanget nok til oss begge – og krabben var god. Fortsatt god sommer til dere.

  3. Et sitatutdrag: “La oss si det sånn, dette er vel en gubbe i solnedgang,”
   Jeg kan se en gubbe med klart blikk og stø kurs, men ingen umiddelbar solnedgang.!

  4. Nei, krabben er nok ein kresen kar, han vil ha fersk mat, medan hummaran tek til takke med gamal mat som luktar ille. Dette var lærdom eg fekk frå ein gamal fiskar. Sjølv må eg henta delikatessene i frysedisken. God tur på sjøen, og skit fiske!

  5. Nei Pedro, her er det berre “the real thing” som gjeld, i kveld vart det kamskjell. Det var berre ei prøve, men det gav meirsmak.. Elles har eg no fått tak i skikkeleg teinemat, så neste veke kab eg kanskje by på krabbe.
   God helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg