Alternativ påske….

Ettersom årets påske kommer til å gå inn i historien som en av de spesielle, en påske hvor gubben og frua deltar i fellesdugnaden om ikke å reise på hytta.  Da ble det fristende å stjele bildet av en påskefeiring i gode gamle dager slik bergenstegneren Audunn Hetland fremstilte påsketuren. Man markerer den kjente tegnerens 100-års fødselsdag i år.

“Ka ska vi med alt det brøet” er kommentaren under tegningen.
Som dere ser er denne feiringen helt innafor myndighetenes normer for ansamlinger, og provianten skulle vel også holde til de første påskedagene. Forresten, dorullen mangler…
Det er bare å ønske alle blogg – og – FB-kontakter en riktig god påske.

4 kommentarer
  1. Ja det blir nok veldig annerledes for mange denne påsken..Vi gjør som vi har gjort di siste åra..koser oss med småturer i nærheten av her vi bor 🙂 Artig tegning…dem hadde nok å drikke på i alle fall ..hehe.. God påske til deg og dine også 🙂

  2. Vi gjør, stort sett de samme tingene som dere, småturer, men ikke bading.! Ellers kan jeg anbefale en tur innom sidene til Tegneren Audun Hetland. Han tegnet mye artig fra bymiljøet i Bergen, også med brodd ut over lokalmiljøet. Denne påsketegningen er nok en klassiker. God påske til dere.

  3. Audun Hetland var vel det for Bergen som Kjell Aukrust var for Alvdal; en suveren kunstner. Jeg kan ikke skryte av å ha opplevd denne typen påske, men det var hyggelig med Ober-Pils og baguette i hine hårde dager også, men det var vel mer rundt pinse og under andre himmelstrøk.
   Nå er det bare en måned igjen til nasjonaldagen. Til da må stuegulvet være ryddet og munnspillet være pusset til innendørs 17. maitog.

   1. Ja, Ober-pilsen dukket opp i minnet da jeg fant fram dette bildet. Det var tider det!!
    Denne 17-maien blir det vel et lite glass sherry etterfulgt av spekemat med “nogo attåt”. Ventar berre på at styresmaktene finn att lykjelen til hytta vår. Då kan kanhende me og katten ta ein rusletur i coronafrie omgjevnader rundt huset.
    Elles er det å vona at coronaplaga kan løysast innan eit år eller så. Den andre verdsplaga lyt vel verda slita med i fire år til, om ikkje coronaen tar han då…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg