En gladmelding…

Etter å ha registrert store endringer i bloggkonseptet, og at gamlegubben (antakelig en av de eldste bloggerne) ikke var overført til det nye konseptet forberedte han seg på en sorti fra de fleste av sine bloggkontakter. Litt vemodig etter 9 år og godt over 2000 blogginnlegg, og med planer om å fortsette med bloggen videre. 
Etter søknad ble han så vurdert som kapabel til å fortsette, og den hyggelige meldingen kom i dag. Oldingen vil bli overført til det nye konseptet.
Så da bli det kanskje noen funderier og hymner i tiden som kommer, og gubben får fortsette med sin hyggelige hobby, funderier og rimsmedarbeide.


Her sitter han på “kontoret” og funderer sammen med PC-en. Dagsrevyen i bakgrunnen er ofte inspirasjonen hans.

Etter en såpass gledelig melding som at hans blogghobby skal få fortsette burde han vel ha vist fram et stort smil, men her er det konsentrasjon som gjelder. Så får heller gledesutbruddet komme når kameraet er slått av.
Ha en god bloggdag…

6 kommentarer
  1. Dette var gode nyhende for oss som let dagane gå med varm kakao, fjernkontrollen og Fantomet (og en liten konjakk), utan å få med oss all galskapen rundt oss. Kjekt å få dine kvasse og humørfylte observasjonar på verseform kvar månad. Dagbladet hadde ein gong ein skribent som kom med sine rapportar frå naustloftet, du har godstolen som base for dine funderer, begge ei glede å lesa. Ha ein fin dag i godstolen!

  2. Pedro: Takk skal du ha, du er no grei med funderia mine Pedro. I dag har eg kome meg ut or godstolen nokre minuttar. Sola skein og varma så mykje at me tok ein tur rundt i grannelaget, kjerringa og gubben.
   Apropos Dagbladet. Eg trur at det var sjølvaste Aftenposten i sine glansdagar som hadde ein gjesteskribent i helgene som skreiv under tittelen, “News in Shorts”. Ja, det var i dei tidene då me ikkje vart “krenka” så lett.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg