Alt har en ende…


…men pølsa har to, sies det.
Lanzaroteoppholdet ble avsluttet med en Filet Mignon på favorittrestauranten Casa Kike.
Vårt to-ukers opphold har gått helt etter planen. Først en uke med våre to døtre som sørget for å holde de gamle i aktivitet samtidig som vi ble tatt godt hånd om. Siste uken har foregått i rolige former med akkurat passe med sol, og dagen i daq har regnet  gitt oss rikelig tid til å pakke kuffertene. Det gjenstår da å takke for et hyggelig opphold på denne spesielle lavaøya som denne gangen viste seg fra en adskillig grønnere siden enn vi har sett tidligere. Kanskje vi sees til våren en gang.

8 kommentarer
  1. Velkommen hjem, uthvilt og solbrun til nullgrader og mørketid. Alle gode krefter trengs nå ute i Øygarden når fregatten skal berges. Og så må du huske å få med deg de to taxfrie vinflaskene. De kan komme godt med til julegløggen.

  2. Pedro: Takk. Denne gangen ble det vodka til å spisse gløggen med…Hva gjelder fregatten så blir det vel en jobb for spikerverket nå i ettertid. Det kan umulig lønne seg å reparere vraket.
   Jaja, de må vel først svi av noen hundre millioner til å finne ut at kannibalisering blir løsningen.
   Ta på kondomdressen og skiene og ha en fin tur i marka – eller foran TV-en.

  3. Det er godt å være i varmere strøk noen uker! Jeg er også kommet hjem fra sol og varme i Alanya. Det var så velsignet godt å sitte på strandbaren og nyte noe kaldt å drikke og se alle hodene som duppet i Middelhavet. Det var visst 25 graders varme i vannet….

  4. Mari: Ja, når det stormer og regner som det gjør i disse dager er det godt å komme litt bort fra høsten. 25 grader i vannet det er akseptabelt selv for en gammel “fysen” gubbe.
   Ser fram til vårturen allerede.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg