Det gode liv i Øygarden.


Her er krabbebordet klart. Sommerkrabben her ute er ikke alltid like god, men krabben jeg har fisket denne sommeren har hatt en overraskende god kvalitet.
Rekene i bakgrunnen på bordet, som er mer langveisfarende, er tiltenkt ubudne gjester som evt kommer rekende under krabbeseansen.
Bildet i bakgrunnen er delvis komponert av fyrstikker, og har fått sin plass som et slags kultbilde i hyttta.
Fraværet av levende skapninger ved bordet skyldes kanskje at vorspielet ikke er helt sluttført ennå. 

6 kommentarer
  1. Flott måltid i fine omgivelser. Ethvert hjem burde ha et slikt folkelig maleri, evt en sigøynerpike av Roka-typen. Innslaget av fyrstikker har jeg ikke sett; interessant. Nå loves det sommer av kjent merke; vind, regn og moderat temperatur, men vi tåler vel det etter Supersommeren. Vi får finne fram boka vi skulle lese.

  2. fruensvilje.blogg .no: Takk for hyggelig kommentar og vel overstått ferie. Ang krabben så får du ta en krabbe selv mens de øvrige serveres reker. Det må være “innafor”.
   God helg.

  3. Pedro: Takk for at du er en trofast kommentator til funderiene mine. Jeg vet dessverre ikke hvem som er “kunstneren” bak fyrstikkbildet. Det henger på hytta til datter og svigersønn. Ellers er sjøulken med pipa et bilde vi har i annekset, det bildet er også kjent, i alle fall her ute i havgapet.
   Ellers har været normalisert seg nå, også her ute. Skodde, litt duskregn og småsurt. Det er nok regningen for den gode sommeren vi får tilsendt nå, men godværsbatteriene er fulladet nå så vi tåler litt.
   God helg i storstaden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg