Nyanskaffede “buffer”…


Her har frua funnet seg en gammel gubbe, men hun prøver , så godt det lar seg gjøre å skjule “ekvatormålet” hans.. Jaja, noen blir visst aldri voksne, eller er det barndommen som igjen tyter ut?
Årets gapskratt i alle fall.

6 kommentarer
  1. Herlig bilde av Herr og Fru Buff. 🙂 “Ekvatormålet” kan jo også brukes som “Buffer”, kan det ikke? Jeg har ikke sansen for “Six-pack”. Kanskje det har å gjøre med at min form for trening hovedsakelig er å gå tur. Styrketrening bør man jo også gjøre, men det er så slitsomt og kjedelig! 😉

  2. karidansen: Turgåing er en ja-aktivitet, i alle fall for gubben og frua. Ellers har bufferen en tendens til å øke litt i grillsesongen, hehe. Men da blir det et krafttak til høsten i stedet. Forresten her er six-packen forlengst skiftet ut med tønneformen, om enn i et litt beskjedent format.
   Ha en fin sommerdag.

  3. Min bedømming var: hun har nå funnet seg en flott kar. Men så kommer kona og sier at det er den samme «gamle» karen. Slik er det; verden vil bedras. Men den største bedragere er Mr Trump, når en skal sette det inn i nåtid. Ha en fortsatt fin vestlandssommer!

  4. Pedro: Ja, her trives vi og det samme gjør vel du litt lengre nordpå. Krabbedag i dag her i Øygarden. Spenningen er om vi kan spise den med krabbegaffel eller med sugerør. Tiden vil vise.
   Ha en fin sommerdag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg