Lett skal det ikke være…


I dag er denne maskinen litt vrangvillig, men det kan gubben også være, så han får slå seg til tåls med at dette ikke er dagen for å skrive tekst over øverste bildet. Det skal forestille jakten på dagens middag her sørpå. Fruen studerer menyen, godt hjulpet av stedets innkaster.
Grunnen til at hun står der er at vi syntes at det ble alt for varmt i steinrøysa og måtte nedover til Mallorca for å kjøle oss ned. Vel, spøk tilside, her er nok varmt og godt her også, til og med føles nordavinden lunere her nede.


Det var dags for et fiskemåltid i dag, og gubhben er i gang med livretten sin når han er på disse kanter. Hvilken fisk det er kan dere gjette på, men så mye kan sies at det er sjelden den serveres i vårt hjem.

Gode og mette, og på veien hjem møtte vi denne karen. Han ser ut til å ha fått i seg noe større porsjoner enn oss. At det var en gubbe synes jeg gikk fram av hele gestalten, selv om det kan næres visse tvil. Liten tvil er det imidlertid at det vanket noen slanter på den lokale kunstneren.
Vel, dette ble en liten hilsen fra to solsteikte og mette sommerkropper.

4 kommentarer
  1. Ser deilig ut å kose seg i slike fine omgivelser :)) Stor porsjon fisk du ser så fornøyd ned på, hvilke fisk vet jeg ikke men håper det smakte ..og jammen er du blitt brun og “fresh”.. :)) God ferie videre :))

  2. annebe: takk. Vi håper på noen gode værdager til, ikke helt den store temp. men heelt flott for e3n nordbo. Fisken er en grillet sjøtunge. Det er en flatfisk som absolutt kan anbefales om man er glad i fisk.
   Fortsatt god sommer.

  3. Eg kom nok på etter kvart at det var sjøtunga som hamna på pletten, men fikk du berre sitron til? Den feite karen på stranda minner svakt om ein Buddha, eller kanskje det er ein stranda turist. Sjølv har eg i dag gjort ein grandios bomtur. Eg var i Sverige, og trur du ikkje dei høgtida nasjonaldagen med å stenga Systembolaget. Ikkje eit flagg eller musikkorps var å sjå, men Systembolaget hadde dei stengd. Snakk om høgtidsdag!

  4. Pedro: Ja, der gjekk du på ein smell. Og sjøtunga hadde du heilt rett i. Det er eit fast innslag på sydenturane våre. Apropos sydentur, her har me hatt ei veke med dårleg vestlandsver, så ein skulle heller ha halde seg heime i solsteikte Bergen.
   Godt me fer heim på laurdag.
   Du får leita deg fram ei god flaske i kjellaren og ha ein hugnadsam dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg