Kontraster 2…

Jeg hadde for et par uker siden et innlegg med en liknende overskrift, og trodde da selvsagt at nå var våren i emning for godt. Våren er lunefull, det vet vi godt, men at den skulle ha rim i skjegget så langt ut over i mars er det bare vi gamle som har vage minner om fra våre barndoms vårer her ute i Øygarden. 
Men mye var annerledes før, også vårene, så da vi reiste ut til landstedet sist uke var det med forventning om snøklokker og krokus i blomst, ja kanskje også en og annen påskelilje på en lun plass. Men slik ble det ikke. Til og med snøklokkene sto og sturet i den kalde sibirlufta som Putin har forært oss i vår. Kan det være en hevnaksjon fra den russiske isbjørnen, mon tro. Men du lurer ikke oss Putin, vi har godt med ved i kjelleren, og rødvin til toddy har vi også.
Jaja, nok om det. gårsdagen gav oss et håp om bedring, for sola dukket fram og vi fikk en time eller to i solveggen


…og kvelden var jo helt nydelig!


…men så kom morgenen i dag. Det er vel ikke nødvendig å si annet enn..

Finn fram skia…også i Øygarden…

6 kommentarer
  1. Ja den vinteren i år har vært drøy gitt..men her skinner sola i dag, men fortsatt mye snø igjen også..
   Var noen vakre bilder da..med store kontraster fra den ene dagen til den andre… Riktig god påske til deg og dine :))

  2. annebe: Ja, det var litt uventet å våkne til snødekt terrasse, men nå har det hvite snølaget forsvunnet og sola skinner igjen. God påske til dere også.

  3. De gamle kirkefedrene var nok noen skøyere når de hektet påska på første søndag etter første fullmåne etter vårjevndøgn. Neste år kommer påska tre uker seinere, så da kan du nok brun utvendig også. Her har vi snø nok til å grave oss ned om det skulle trenges. Du får holde deg borte fra rasfarlig område og kose deg med ei bok eller to, og ha ei flott påske!

  4. Pedro: De eneste rasa i mine omgivelser vil antakelig komme fra gubben når han stikker hodet ut i kulda. I dag smiler forresten sola til oss, tre kuldegrader til tross. Frua som hadde gledet seg til å rote litt i hagen m å nok holde seg til strikketøyet, for utendørs sitter telen i jorda.
   Jaja, påsken blir nok gjennomført likevel, og du får legge deg i ei snøfonn og nyte sola Pedro.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg