Kontraster…

Dette har vært en helg med klimamessige kontraster. Bildet øverst viser gårsdagens vær ute på landsstedet vårt i Øygarden . Som nærmeste en sjeldenhet var temperaturen nede i -11 grader natt til i går,og vannet utenfor stuevinduet var antakelig ganske trygt om man ser bort fra råka ved elveutløpet i forgrunnen.
I dag er det værbildet til nederst som dominerer, snø, sludd og regn. Men etter en lang godværsperiode har vi ingenting å klage over – litt regn tåler vi nå. Og så får vi håpe at våren er på gang..

6 kommentarer
  1. Nå tenker jeg at din venn/uvenn sitkagrana er god å ha, spesielt den som gir varme til en gammel skrott. Minus 11 skulle vel gi gode forhold for sportslige aktiviteter på isen, du får finne fram krumskøytene. Jeg forstår at du er i påskemodus og nyter det gode liv med kriminallitteratur, kvikklunch og appelsin sammen med tjeld og påskeliljer. Det første påskedramaet fikk sin løsning i dag morges da Listhaug tok hatten og gikk.
   Ha en god dag i kystriket!

  2. Pedro: Nei skøytene er lagt på hylla og djevlelua er arkivert. Ellers er både påskekrim og appelsiner på plass på hytta, og løvehua vil nok fore oss med både krim og komikk de kommende ukene. Sylvi er nok ei hard nøtt å knekke.
   Ha en fin dag i det politiske kommentarregnet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg