Våre to alternativer…

Vi er i grunnen ganske heldige her ute på øya vår for vi har to alternative muligheter når vi skal ha en bytur.
Det meste fleksible alternativet er å ta bilen og krysse Askøybrua kjøre inn til en parkeringsgarasje midt i bysentrum, en tur på i underkant av 20 min.

 

Det billigste og absolutt mest behagelige transportalternativet er å ta hurtigbåten inn til bysentrum. Den turen ta omlag 15 minutter.
Gubben velger som regel denne muligheten

Bildene ble tatt på dagens trimtur som inneholder ca 6000 trinn på skrittelleren, og det er omtrent det gubben beveger seg for tiden.
Ellers foregår det så mye i politiske kretser for tiden. Skandalen i AP, krangelen mellom SSB og finansdepartementet. Ja, og så har Erna hatt en nesten to timers audiens hos statssjefen med den største knappen (hva det måtte nå være, hm). På toppen av det hele vil Trine inn og regjere sammen med Erna og Siv. Jeg sitter da med en begrunnet frykt for at dieselbilen min vil falle et par titalls tusen i verdi om det skulle skje.
Nå angrer jeg nesten på at jeg har avsluttet mine månedlige funderinger rundt offentlig gjøren og laten, for nå  har de sannelig ordnet stoff til mange kommentarer. Men en mann er en mann, og et ord er et ord, så dere skal spares…..Tror jeg.
Ha en fin daq og husk, det er tid til å rydde bort restene av julepynten nå!

8 kommentarer
  1. Kjekt å kunne variere litt, og en tur med ferje( om det ikke er mye bølger) kan jo være koselig :)) Ja det skjer litt av hvert her hjemme i Norge ..selv om det ikke er like skummelt som alt det der “ute i verden” er så kan det være ile nok for dem det gjelder… Rydda vekk jula for leeeeenge siden :)) Ha en fin kveld :))

  2. Vår dieselbil er 13 år, så det er hipp som happ kven som styrer, noko særleg verdi er det ikkje i den i alle fall. Det skal bli spennande å høyre kva Erna har å seie etter det spesielle møtet.

  3. Du må ikke trappe ned blogginaktiviteten nå, det skjer jo så mye på den offentlige arenaen at du må komme med et par innlegg pr dag, dersom en skal være noenlunde oppdatert. Jeg lurer på hvem som har tid å styre landet for tiden. De fleste med makt og myndighet har jo mer enn nok med å styre sine egne disipler.
   Ha en god natt i vårværet i vest, selv har jeg nok med å fyre på peisen.

  4. Pedro: Nei, styring av landet har visst tatt “time-out”, du kan ha rett i det. Men du skal se at vi har fått et par Trump-fans i regjeringa.
   Disse varsligssakene er jo bare triste, men den samme pressen som engasjerer seg så intens nå har sikkert hatt snusen i forholdene i årevis uten å si noe, i alle fall i enkelte av dem. Godt at det blir ryddet opp litt.
   Du har vel selv rydda bort jula for denne gangen, men ha en god natt i alle fall.

  5. Oldemorbloggen: Det såg ut til at stemninga var god i Kvithuset, spørs kor stemninga er i regjeringsforhandlingane. Berre dei ikkje druknar i “Metoo”.-problema dei har fått i fanget.
   Jaja, dei unge får styra land og lyster, gubben har nok med vintergikta.
   Ha ei god natt.

  6. annebe: Ja, ferjeturene til Bergen er behagelige de, det er som regel lite bølger på byfjorden, og båten lander helt i nærheten av bytorget, så da er man midt ibegivenhetene på kort tid.
   Ellers er været gledelig rolig for tiden – fint turvær for gubben.
   Ha en fin kveld…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg