Takk…


Google

…til våre flotte og dyktige håndballsjenter som fylte noen av våre førjulstimer foran TV-en med brilliant håndballspill. Ikke til forkleinelse av alskens julekalendere på ørten TV-kanaler.
Dere var utrolig dyktige og utførte tryllerier med den runde kula og et håndballspill ut av en annen verden.
Selvsagt skapte dere samtidig forventinger om at dette skulle gå hele veien til gullstolen, men slik gikk det ikke. Alle kan ha en dårlig dag på jobben og at dere fikk den på finaledagen skuffet nok mest dere selv, og sølv er slett ikke noe nederlag – dere var nest best, selv på en kollektivt dårlig dag!
Nei, dere er – samlet sett –  de beste, det beviste dere med alle brakseierene på veien fram mot finalen. Denne gubben, som egentlig ikke har håndballsporten som sin favoritt TV-sportsgren, har etter alle de fine forestillingene dere gjorde i mesterskapet endret litt mening i den saken.
Gratulerer med sølvet jenter – håndballivet deres kommer nok til å by på flere gullsjanser!

4 kommentarer
  1. Ja, der fikk du sagt det som bør sies etter all jubelen jentene skapte i de tusen hjem; fantastisk.
   Neste jubeldag får vi nok utpå nyåret når fotballherrene skal gi oss en reprise på kampen Brasil ? Norge (1-2). Regner med at de fikser det.
   Det fjerde lyset har brukt å være en reminder for etternølerne, men i år har toget gått når du tenner det siste lyset. Heng i, så kanskje du blir ferdig før klokkene ringer.

  2. Pedro: Brasil-Norge, ja det kan bli en høydare med staute fotballpensjonister på banen. Det må vel bli kvarters omganger i den kampen, ellers kan det vel hende at noen skal få slite.
   Jeg tror nok at mange har fått med seg at den fjerde søndagen er en luremus, for i går da jeg kjørte inn til byen var veier, gater og parkeringshus fulle av presangkjøpere. Jeg brukte innpå et kvarter for å komme meg ut av parkeringshuset da jeg skulle hjem.
   Nei, det er slutt på tiden da strømpestrikking og kakebaking sto øverst på programmet i julestria.
   Nyt julestria med et kaldt glass…

  3. I går gjorde jeg en oppdagelse; tre uåpnede flasker calva ( 1 stor og to mindre). Slå den du, så nå kan kona være glad for at juletreet allerede er pyntet. Det kunne jo blitt katastrofe med en animert mann i juletreet.

  4. Pedro: Vel Pedro. Katastrofen kan kanskje komme ved rundgang rundt treet etter inntak av de gyldne dråpene.
   Det kan bli en begivenhetsrik julekveld i år…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg