Sånn går nu dagan….


Cesar Manrique var en viktig person for Lanzarote, kunstner, arkitekt og samfunnsbygger. Han var en drivende kraft mht utforming av bygningsmiljøene. Han fikk bl a gjennomført at ingen bygninger skal være over 4 etg. Mange av rundkjøringene på Lanzarote er prydet med Manriques, til dels fargerike kunstverk, og her er ett av dem.

Dette fikk ikke Manrique  satt regler for og disse kjerlighetserklæringene finnes i tusentall, på benker, på rekkverk og over alt. Ikke akkurat noen forskjønnelse for strandpromenadene. Jeg lurer vel egentlig på hvor mange som egentlig kunne kommet tilbake og nedmontert sine kjærlighetslås etter at sommerens hetetokter har kjølnet


Strand og sandkunstneren har også vært i aksjon.,


Noen planter greier å blomstre uten at det finnes et eneste blad på greinene. Dette er visst kalt en trillingblomst.


Gubben måtte ha en pust i bakken etter en laaang tur på strandpromenaden. Hjemveien var like laaaaang, kan han forsikre.


Med en god  entrecote om kvelden reddet han dagen.
Deet ble et heller kort innlegg, men problemer med det tekniske utstyret får ta skylden for det.

8 kommentarer
  1. Aldr vært på Lanzarote så artig med en titt 🙂 Hehe.. ja er vel ikke sikkert de låsene har så stor betydning mer enn ei uke eller to..
   Så deilig ut med en “pust i bakken”og god mat.. Fin dag videre :))

  2. annebe: Lanzarote er en lavaøy, lite grønt, men interessant landskap. Her er stille og rolig, akkurat passe for oss seniorer. Vi liker oss godt her
   Og ja,god mat må til når vi er her nede.

  3. fruensvilje: Sol og 24 grader, og 15000 tellerskritt på skrittelleren. Det er nesten i overkant med mosjon for en gamling, men da smaker middagen ekstra godt.

  4. Jeg har lest meg opp på Cesar Manrique nå. Han har vært enormt produktiv, og alt ser vellykket ut. Det ser ut som at spanske kunstnere krever godt med plass; ref Gaudi , Picasso og Manrique. Hva med tagging på Lanzarote, finnes det?
   Ellers tror jeg du har vært heldig med valg av tidsrom for turen; hjemme er det elendig værstell.
   Nyt det gode liv i Syden!

  5. Pedro: Tagging finnes kanskje, men jeg har ikke sett noe til det. Nei, her er mye vakker kunst ,spesielt i rundkjøringer, veikryss etc. Manrique har satt store og varige spor etter seg.
   Ellers er dette sommeren vi ikke fikk hjemme i år – i alle fall så langt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg