Dagens gubbis?


Er dagen litt laber for gubben – det hender, spesielt når han leser om, i hvilken retning USA styres av sin storkjeftede og egosentriske leder. Våre allierte  “over there” ser ut til å isolere seg mer og mer. De går jo i strupen på de fleste – både venner og fiender, og møysommelig oppbygde traktater  og allianser blir feid bort som bullshit.
I slike mørke lesestunder finnes det alltid noe som kan løfte stemningen, og da tenker jeg på noen av Googles vitsesider. Her er et par saker som lyser opp gubbens litt vankelmodige morgenstund. Svenskene får ha han unnskyldt.

Ha en Trumpfri dag, hvis mulig…

2 kommentarer
  1. Kanskje vi kan lage en felles kommentar til begge bildene ved utsagnet: “An apple a day keeps the doctor away”. Men nå er prisen på norske epler det dobbelte av prisen på bananer fra den andre siden av verden. Så da hender det man gjør usunne valg av og til.
   Ja, Trumpen slår til med overraskende uttalelser stadig vekk. Det gamle ordet om at “Den Gud gir et embete, gir han også forstand”, det gjelder ikke for Donald Trump. Men det var kanskje ikke gud som ga ham dette embetet.
   I alle fall: Ha en strålende helg

  2. Pedro: Nei, Vårherre kan ikkje få skulda for alt, og Trumpen tek han nok ikkje ansvar for.
   Innlegget mitt i dag kom vel litt ut av ingenting, eller litt i frustrasjon over litt mykje stillesitjing, men det tok seg opp ut over dagen.
   God helg til dykk der austpå.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg