På’an igjen…

Har en først gitt seg sykkel-VM i vold er det bare å ta han helt ut. Derfor gikk turen til byen i går. Den offisielle unnskyldningen var en Pushwagner-utstilling vi ville ha med oss. Den var fin – skulle gjerne hatt et eksemplar eller to fra denne kunstneren, han har farger og uttrykksform som fenger meg, men prisen ligger noen hakk over innholdet i min lommebok. 

Etter som været var av det paraplyløse slaget tok vi en tur i havna, og der låg dronninga Statsraad Lemkuhl  flaggsmykket for den store sykkelfesten. 


Gatelangs slet temposyklistene seg fram, over brostein, asfalt,bakketopper  og rundt krappe gatehjørner. Bergenserne hadde funnet sin plass langs løypene og syklistene fikk sine behørige heiarop da de passerte.
Gubben og fruen deltok i heiagjengen en stakket stund for deretter å innta en enkel fiskesuppe før vi vendte nesen hjemover.

4 kommentarer
  1. Byturen denne gangen var nok over bøljan blå, for broer, veier og streder er nok sperret. Ferjeselskapet gnir seg i hendene, og kampen om sitteplassene om bord er sikkert hard. Men du fikk med deg Pushwagner og sykkelritt i godværet, begge deler gode opplevelser. Jeg skal ikke nevne været i dag. Ha en fin dag på trimsykkelen!

  2. Pedro: Skulle gjerne hatt råd til en Pushwagner, men prisen var litt i overkant for min lommebok. I dag er det dagen for syklistene med hår på brøstkassa, for tempo opp til Fløyen er vel ikke for kyllinger. Det blir spennende, men helst i TV-ruta for meg i dag.
   I dag blir det en rolig dag, men i morgen er det A-moll-konsert i Grieghallen.
   Ha en fin dag i tigerstaden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg