Sykkelforviklinger/forkvaklinger eller noe sånt.


Google
Her står et 60-talls kvinnelige syklister som møtte en stengt bro i Fredrikstad etter å ha tilbakelagt 14 mil på sykkelsetet, og hadde bare 4 km igjen til målpassering.
En gruppe på fire hadde et forsprang på ca 20 sekunder da broen ble stengt, men etter gjenåpning av broen fikk alle starte på likt. Gjett om det var motivernende for de fire utbryterne!??
Hva var så årsaken til stengingen? Jo, seilbåten som dere ser innringet i bildet skulle under broen, og som dere sikkert vet har seilbåter høye master. Broen måtte åpnes og hvem sto for den manøvren. Etter sigende en kontrollsentral som er plassert i Oslo, men rennledelsen hadde vel en finger med i spillet her også! Nå skjønner jeg godt hvorfor senterpartiet seiler godt i medvindsbør etter sin sentraliseringskritikk.
Og vi som lar banker, sykehus og andre store institusjoner styres fra Indere og østeuropeere. Dette blir nok bra tilslutt når misjonærene for outsourcingen har nådd sine hårete mål, all IT-styring ut fra bedriften! Spare-spare!.
Neste måned skal vi arrangere sykkel-VM i Bergen, og tenk på hvor mange broer og tuneller det er som kan stenges på den kanten av landet. Dette kan bli en skikkelig humorfest…
Tilbake til miseren i Fredrikstad og til de stakkars jentene som fikk løpene sine ødelagt. Dere har min fulle medfølelse, og en slik tabbe kan vel ikke opprettes på annen måte enn at ansvarlige får en kraftig reaksjon, “på ræven” skulle de hatt. Den vanlige frasen “Vi tar dette til etteretnig” holder ikke her. Fyyyy Skamme!!!
 

2 kommentarer
  1. Skal ikke forundre meg om personen som har oversikten er på ferie. Det er så trygt og godt å overføre ansvaret til en stor kontrollsentral, men den består av enkeltinidivider, og her finner vi nok det svake ledd. Men hvem får skylda? Data’n!
   Til lykke med sykkel-VM.

  2. Pedro: Ja, Data’n, og der er all skyld og alle feil lagret i “skyen”. Umulig å finne igjen. haha.
   Sykkel-VM i Bergen. Jotakk, her skal byen stenges i 14 dager. Jeg seier ikke mer!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg