En rolig kveld, 28 grader kl 22.00…


Hva gjør man når temperaturen når de store høyder for en litt vinter og vårfrossen “nording”. Jo, man setter seg først ned og tenker over dagens gjenvordigheter. Og sannelig min hatt så ringte de fra resepsjonen og fortalte at en nabo hadde levert inn lommeboka jeg fikk frastjålet i forgårs. Joda, det var mi lommebok med kredittkort og taxiregninger, men uten Euroene som låg i den da den forsvant. Vel, noe kom da tilbake, i tillegg til Visa-kortet, nemlig kobberslantene som låg i lommeboka da den forsvant. Tyvene var nok godt fornøyd med papiret.
Ellers må jeg rose Apollos representant her på Alcudia. Hun assisterte med politianmeldelse og skjemautfylling, noe som stort sett foregikk telefonisk. Uten den hjelpen hadde jeg nok vært temmelig “lost.

…men uten mat og drikke, spesielt det siste en tropekveld med 30 grader, duger i alle fall ikke denne gubben. I kveld skulle maten i alle fall være kald, og hva passet da bedre enn en Gazpachosuppe, en kald krydret tomatsuppe, visstnok av portugisisk opprinnelse.

Suppa var kald, kremet, og passe krydret så den gikk ned på høykant.

Så var det desserten, og det måtte selvsagt bli en slags jordbæris med friske jordbær og frem på. Riktig noe for gubben og frua. Spanjolene kan dette med is.

Hjemturen til hotellet g8ikk langs samme strandpromenade hvor lommetjuvene slo til,,,men i dag kunne vi nyte

kunstverkene formet i sanden.
Konklusjon på dagen, mye sol og i overkant mye varme for gubben (air-condition reddet situasjonen), en lun spasertur langs strandpromenaden, og en akkurat passe middag, varmen tatt i betraktning…Dagen ble flott den…

6 kommentarer
  1. Jammen godt lommeboken din kom til rette,så finnes det da ærlige mennesker også,selv om kontantane var borte så var visa kortet der ) ja da er det bare å slappe av og nyte resten av ferien,her regner det så dere må bare nyte sola

  2. fruensvilje: Kjekt å få lommeboka igjen med kortet, men for sikkerhets skyld vil jeg bytte det nå vi kommer hjem. Ellers har det vært i varmeste laget for gubben de to siste dagene, 30+ er i sterkeste laget. Da er air-condition god å ha.
   Ha en fin dag.

  3. Du ser da forbausende flott ut etter dine opplevelser, sporene etter møtet med døra er nesten usynlige, lommeboka (kanskje med fingeravtrykk etter kjeltringen) kom tilbake og du sitter igjen med minnene, som ingen kan ta fra deg. Det er de vi skal ha å prate om på gamlehjemmet, men det er det lenge til med din hektiske livsførsel. Jeg fikk mine 22 grader i går, i dag forfriskende regnbyger. Fortsatt god ferie!

  4. Pedro: Det vart berre rot med svaret eg gav frå den nye telefonen, det kjem fram heilt andre ord enn dei eg prøver å skriva. Vel, det er nok av varme for denne gongen, og air-condisjonen bergar dagen, 30+ er litt for sterk melding for gubben.
   Me får nytta store delar av pakkedagen innomhus, og grugleda oss til vestlandsregnet…
   Ha ein fin dag mellom bygene…

  5. Bra lommeboka kom til rette selv om den var noe mer slunken.. og greit å få hjelp til å ordne opp særlig når en er i utlandet…
   Men så ut som du koste deg veldig på bildet.. mat og drikke så nydelig ut ! Kreative og flotte kunstverk på stranda var det også… God helg :))

  6. annebe: Ja, vi har reist så mange ganger uten uhell så det måtte vel inntreffe en gang. En kan visst aldri være varsom nok. Nei det ødela ikke ferien, og kanskje får vi noe igjen på forsikringen.
   Tilbake til strandpromenaden…Den gir oss alltid en fin spasertur hjem til hotellet, og sandskulptørene lager stadig nye byggverk som vi kan beundre på hjemveien. Det sies at sanden her på Alcudia er sspesielt velegnet til til bygging av sandskulpturer.
   Ha en fin sommerkveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg