I solstikkets tegn…

En tur på stranda i dag der hadde vært sandslottbyggere i nattens løp.

Det er ikke alle bygningsfolkene som er så avansert at de tar betaling for kunstveriket. Dette var et gratiskunstverk, og det bærer kanskje preg av det, eller?
Så over til et helt annet tema nå om dagen, nemlig redningstjeneste og helsevesen.

Tutler man seg for langt ut på “bayen” her er redningsvesenet på pletten med fallskjerm, og pytt – er du løftet på land.
Gubben slipper antakelig slike redningsaksjoner da han forrige dagen hadde et ublidt møte med en dørkarm i leiligheten. Det var armen det gikk ut over, og takket være rik tilgang på blodfortynnende midler i den daglige medisineringen fløt blodet i rikt monn. Her hjalp ikke et lite ferieplaster, men hva gjør man når krisen inntrer?
Jo, et truseinnlegg ble redningen, og det skal sies at gubben vakte en viss humoristisk oppsikt  blant personellet på det lokale apoteket da han presenterte
armen med innpakningen som totalt besto av innlegget i tillegg til en kvart rull dopapir. Blodstrømmen tolmet seg, og det var det vesentlige.

Gubben skal spare leserne for innleggs og sårbilder, men slik fremtoner armen etter at det lokale helsevesenet hadde blitt redningen. Det må sies at her var det ingen ventetider på fastlege., i venterom etc. Man kom til med en gang, og etter ti minutter var såret desinfisert, medisinert og bandasjert.
Så gjenstår bare å erfare hva reiseforsikringen sier om behandlingen. For egen del vil jeg si at den var meget bra, og uhellet har ikke satt stor demper på oppholdet her på Alcudia.

 

2 kommentarer
  1. Det var ikke mange skyer å se på himmelen din; det misunner jeg deg her jeg sitter i silregnet. Men denne årelatinga er glad jeg slipper; kjekt å ha med seg reisefølge som redder en når slikt skjer, blodstillerstiften i barberskrinet dugde nok ikke her. Men hvordan gikk det med dørkarmen? Ha en fortsatt fin ferie med redusert blodvolum!

  2. Pedro: Karmen er av aluminium, så her var nok gubben den myke trafikanten, og så traff han de h—-tes dørlåsen som stakk ut. Ellers er nok forbindingssakene en snakkis på apoteket jeg var på, det merket jeg dagen etter da jeg var innom en tur. Været er helt flott, mellom 22 og 28 grader så nå har stihl-longsen permisjon.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg