En positiv dag i “syden”


Google
Siden jeg i går var så negativ mot to toneangivende personer som i varierende grad opptar vår hverdag, den ene som vår tids store murbygger og den andre med kikkertsikte ned i pengebingen sin, vil jeg i dag vri om til positiv omtale av noe vi alle er opptatt av, nemlig været..
Det startet allerede i går kveld etter at vi lykkeligvis var kommet oss trygt hjem etter dagens middag. Da banket det kraftig på vinduet vårt. Det var Tor som kom, han med hammeren – dere vet. Hadde bannskap stått i forhold til lysingene han kom med ville vel både kirker og moskeer ha falt i staver av bare sjokket.
Vi satt ute på terrassen og lyttet til Tors tordentale inntil det hele ble så intens at vi måtte trekke innendørs.
Natta kom, men Tor hadde mer på hjertet så vi fikk endelig tid til å lese ferdig boka vi har slitt med så lenge.
Etter natta kommer det heldigvis alltid en morgen, og denne minnet mistenkelig om de mange vi opplever hjemme, styrtregn og vind.
I stedet for å sluke en kopp kaffe og ei blingse med brunost som vanlig, ble det i dag tid til speilegg og bacon (mye bacon), croissant med honning, småkake til to dugelige kopper med “kafe con leche”. Sikkert en fryd for magen , men en skrekk for kolesteronivået.
Regnet skal vissnok vare hele dagen så vi får heldigvis til til å ta oss litt inn igjen etter den ungdomsuvettige solingen i går.
Jaja, aldri så galt at det ikke er godt for noe.

PS. Jeg glemte nesten å nevne det, men i dag er strandmadrassene helt gratis.

8 kommentarer
  1. Hvorfor reise så langt etter solen? Her har den preget dagen siden grytidlig morgen. Har nettopp gått tur, og måtte lette på antrekket underveis.
   Vi skal snart ut på sykkel – i varmen!

  2. Broder’n i øst: Nei, vi reiste ikke langt etter solen, men vi reiste etter regnet. Eller kanskje det var Våherre som syntes overgangen fra bergensværet ble for stor for oss.

  3. ja selv i syden trengs det vann fra oven,det gode der er att det er varmt uansett og regnet går ikke over mange dager,kanskje dere får tid til litt shopping medan det regner fra seg

  4. Må bare ta det været en får…ikke mye å gjøre med det .. dessverre..hehe.. Godt dere kan kose dere med god mat og lesing.. og satse på at sola kommer tilbake snart :)) Så ikke ut til å være kamp om de solsengene nei…

  5. fruensvilje: Shopping, nei dette må ikke fruen få se, da er vi i gang. Men når sant skal sies aner vi solen nå mellom skyene, og temperaturen er på shortsnivå.

  6. annebe: Jada, det lysner nå så shortsen er på plass. Det var i grunnen greit å ha en dag med moderat soling for en gubbe som helst skal være forsiktig med solvarmen, i alle fall når den passerer 25 grader.

  7. Nei, nå går det så fort at jeg har problem med å henge med. Trodde du satt hjemme og talte i tunger, slik pinsa skal være, men du lar reiselysta råde (i gamle dager kalte man slike for tat..). Men du har nok gjort et klokt valg; yr.no byr på mange dager med regn hos oss, og enda flere hos dere i Bergen.
   Pass på at du får nok smøring både innvendig og utvendig, og nyt livet; misunner dere!

  8. Pedro: Nei, tungetalinga overlater jeg til sions apostler, jeg har nok med å tolke all edderen og galden som kommer ut av talatuten til noen av våre verdensledere.
   Nå har uværet gitt seg og vi kom nettopp hjem fra utemiddag med sjøtunge!
   I morgen er det på med shortsen igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg