Nå får den jaggu komme…

…våren…
Vi har venta – en hel vinter på litt snø og kulde – i alle fall noen av oss, men ingen snø på disse kanter denne vinteren. Nå i april har vi så venta igjen – denne gangen på våren, men da kom snøen!
Noen av oss investerte tusener på hagemøbler og bekvemmeligheter før påske, i klippefast tro på at den sene påsken ville gi oss noen solrike ettermiddager på terrassen. Men nei, værgudene lurte oss der.
Vel, gubben har vært gjennom hele anskaffelsesritualet og påfølgende monteringsjobb, og møblene står helt klar til å ønske vår og varme velkommen.

I dag ble så putene plassert i påvente av noen varmegrader og litt sol.
MEN!

Et gløtt på termometeret viser bare 5,5 grader, heldigvis på plussiden, men har man først fått vårmøblene på plass så skal de jammen prøvesittes også!

Altså, på med stillongs, fullt vinterutstyr, og kom deg på plass i sofaen, det er bare toddyen som mangler, men den kommer nok på bordet i ettermiddag. For har man først rigget seg til på terrassen, så skal den også prøvekjøres, værpyser er vi jo ikke, eller ?.
NB. Værmeldingene spår sol i ettermiddag så vi får vente og se. Fortsettelse følger… 

6 kommentarer
  1. Hei! Her i København er det kaldt og kaldt og lett regn. Litt annerledes enn for 10 år siden!

  2. Etter en tur i snøvær og regn over fjellet er jeg trygt tilbake i Tigerstaden. Det var frodig og fint med påskeliljer over alt i vest, men vinden knekket stilken på en stor del, og temperaturen var bedrøvelige 2 – 4 grader. Jeg hadde lagt om til korte underbenklær, og det fikk jeg angre på. Nei, nå begynner jeg igjen å tvile på den globale oppvarmingen. Tror heller på forskeren som mener vi er tilbake mot den “lille istiden”, lik den de hadde på 1700-tallet, så får CO2-folket mene hva de vil. Ha en fin senvintersdag!

  3. Pedro: Ja, i dag kryper den hvite kåpa nedover Ulriklia igjen, Den er nede på nivå med Haukeland Sykehus nå. MEN, som den optimisten jeg er, ligger nå tangaen fremst i kleskapet i påvente av 10+. Nei, global oppvarming, hva er nå det. Her føles det mest som om vinteren har forskjøvet seg to – tre måneder, fra januar til april…
   Ha en hvit dag i kalenderens vårtegn…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg