Fastelaven er i anmarsj…

…og Andrea er en kløpper på å produsere fastelavensboller. Morfaren må innrømme at han er samme kløpperen til å prøvesmake, og han kan stå som garantist for resultatet.

Gubbens jobb ble å lage dagens middag som ble en enkel “kjøttsuppe”.

Foto.: gubben

14 kommentarer
    1. Jeg stiller meg også i kategorien av de som er kløppere til å prøvesmake! 😉 De ser fantastisk gode ut! Herlig når barnebarn går i gang med sånne aktiviteter 😉 Og kjøttsuppen så virkelig ikke “vond ut” den heller 🙂

    2. BareMonica Neida, det meste stemte, og begge deler “fikk bein å gå på”. Det spørs om vi ikke må ta en ny bolledugnad, for det minket stygt på beholdninger ut over ettermiddagen.

    3. Ferskt bakverk og varm suppe, det høyrest bra ut. Men eg lurer på kva du har i suppa. Er det karri eller gurkemeie som set den fine gulfargen, eller er det berre lyset som lurer meg. Elles kokar vel du som eg; etter innfallsmetoden. Då kan du få overraskingar, men ofte blir det bra.
      Ha ein fin dag i godveret.

    4. Pedro: Det er anten gulrøtene eller kålrabien som set fargen – eller kanskje er det ljoset som du skriv. Innfallsmetoden er ikkje å forakta…Godt var det i alle fall…
      Ha ein fin kveld…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg