…og Andrea er en kløpper på å produsere fastelavensboller. Morfaren må innrømme at han er samme kløpperen til å prøvesmake, og han kan stå som garantist for resultatet.
Gubbens jobb ble å lage dagens middag som ble en enkel “kjøttsuppe”.
Foto.: gubben
14 kommentarer
Ser godt ut!
Så herlig
Victoria Larsen: Gode var de. Spørs om de varer til fastelavens….
Lilli: D.e smakte – altfor godt. Her må nok bakes en gang til før fastelaven…
kjekt å ha en så fin jente som baker til bestefaren sin da )) og middagen hvet jeg er helt digg ))kos dokke
fruensvilje: Ja, det ble en fin dag. Om været ikke var på laget ute holdt vi varmen inne…Ha en fin kveld…
Boller, barnebarn og kjøttsuppe. Blir ikke bedre enn det.
Siv Svanem:Helt rett…En flott dag.
Jeg stiller meg også i kategorien av de som er kløppere til å prøvesmake!
De ser fantastisk gode ut! Herlig når barnebarn går i gang med sånne aktiviteter
Og kjøttsuppen så virkelig ikke “vond ut” den heller 
BareMonica Neida, det meste stemte, og begge deler “fikk bein å gå på”. Det spørs om vi ikke må ta en ny bolledugnad, for det minket stygt på beholdninger ut over ettermiddagen.
De bollene ser helt perfekte ut, og bakeren ser ut til å være ei strålende blid jente. Og….. morfar trør tel med suppe!
karidansen: Ja, det var en flott dag, og kakene var litt for gode, haha. Spiste for mange før stoppordren kom…
Ferskt bakverk og varm suppe, det høyrest bra ut. Men eg lurer på kva du har i suppa. Er det karri eller gurkemeie som set den fine gulfargen, eller er det berre lyset som lurer meg. Elles kokar vel du som eg; etter innfallsmetoden. Då kan du få overraskingar, men ofte blir det bra.
Ha ein fin dag i godveret.
Pedro: Det er anten gulrøtene eller kålrabien som set fargen – eller kanskje er det ljoset som du skriv. Innfallsmetoden er ikkje å forakta…Godt var det i alle fall…
Ha ein fin kveld…