News in stillongs…

News in stil-longs.

Jaja, så var sommeren over for denne gangen og det bar hjemover til steinrøysa igjen? For så vidt greitt nok det, men det skorter på tålmodighet, lesevilje og sudokuoppgaver på en fem-timers flytur. Maten på flyet var denne gangen helt godkjent. Bare det hadde vært mulig å få den i seg. Hvorfor skal jeg på hver flytur bli sittende bak den passasjeren som på død og liv må legge setet sitt i sovestilling så snart hen kommer om bord?For en lettere korpulent type som gubben blir matinntak da et turnteknisk c-moment.
Men OBS, et godt råd er da å sette knærene i ryggen på setet foran ? det bruker å hjelpe!

Vel, fra noen og tyve varmegrader til fire ? fem minusgrader på fem timer merkes på en gammel skrott, men det hjelper da å rømme inn i en oppvarmet bil på Flesland. En viss akklimatisering fikk en da i tax-free-butikken, som forresten ikke føles så tax-free lenger, etter at prisene nå synes å være justert opp til akkurat ved gubbens tålegrense.

Jaja, hjem kom vi da takket være snilt barnebarn som spanderte fredagskvelden på å kjøre oss hjem til vårt lune rede hvor det var varmt og godt. Gud velsigne den varmepumpa.
Så ble kofferten pakket ut og shortsen klargjort for neste tur til varmen, samtidig som stil-longsen ble hentet ut fra kleskapet og montert på en hutrende gubbeskrott.
Så gjenstår bare å få isbrodder på skoene og pingse seg ut på glattisen.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Mens vi for noen dager siden var ved disse strender,

…såg stranda vi frekventere i dag slik ut. Forøvrig var været strålende, men kontrasten til livet på bildet over er slående.
Får ta med meg litt mer av dagens tur mens jeg er i gang…

Noen har det tydeligvis med å gå av seg skoa når de er på tur.

…Hvorfor skal man på død og liv forlate en sko når man er på tur ? OBS. Hurtigruta passerer i bakgrunnen.

Det var vel egentlig kjekkere å se hurtigruta nærme seg enn å telle forlatte sko på turen.
Selv om sola skinte og det var relativt vindstille føltes det i dag helt greitt å ha byttet ut shortsen med en stillongs….

6 kommentarer
  1. Lenge siden jeg har flydd nå…men liker ikke at det er så trangt…var nok plundrete med maten da ja..hehe.. Så snilt barnebarn da, man det har vel vært dere som har vært til hjelp noen ganger også kanskje :))
   Jeg er veldig glad i varme og sol. Sol er det her i dag , men fortsatt ganske kaldt.. Fine sko som var forlatt…

  2. annebe: Ja, det er vel litt pay-back-time nå, og det er vi takknemlig for. Ja, jeg reagerte litt på hvor fine skoene var – men ingen eiere var å se..
   Ha en fin dag…

  3. Ja, taxfreevarer har blitt dyrt, som så mykje anna. Småpotetene, som me ga til grisane i min ungdom, er dei døypt om til «Perlepotet» med ein kilopris på 60-70 kr. Sjekk sjølv ved neste Meny-besøk.
   Calvdos og armagnac, som ein gong var rimeleg vare, har no blitt luksusbrennevin. Slik drikke passar best for folk som sjølv bestemmer løna si, til dømes fylkestingspolitikarar.
   Ha ein fin pensjonistdag i stil-longs. Snart kjem appanasjen.

  4. Pedro: Ja, appanasjen treng eg no, etter Tax-free rushet om fredagen…Eg ser også at me valde feil i livets skule, det var jo fylkespolitikk me skulle ha satsa på i tillegg til jobben.
   No manglar me berre ein Trump i livet vårt.
   Fri og bevare, og ei god natt…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg