Det skjer da noe…

Når vi skal flytte vil antakelig noen (oss i alle fall) oppleve at man, fra et velregulert liv i sin gode stol og i sitt trygge miljø må pakke livet ned i kasser en periode. O du store fader hvor mange kasser som skal til for å pakke ned 40 – 50 år av livet. I tillegg kan antakelig alt vi kastet ifm flyttingen ha gitt fjernvarme til halve Bergen en ukes tid. Til tross for nitid merking og sortering opplever en i pakkeperioden panikken med spørsmålet.: Hva er hvor?
Er det rart at gubben ser oppgitt ut midt i pakkekaoset.


Når det så kommer til møbleringen finner man snart ut at mange av de “antikke” møblene en har slett ikke passer inn i en mindre og moderne leilighet, og da er veien til møbelhandleren kort. Men, akk-o-ve, leveringstidene er lange og pappkasssetilværelsen likeså. Omsider, etter fjorten dager begynner ting å skje, og livet kan begynne å ta form igjen. Ut av pappkassene kommer kopper, kar, bøker, pyntegjenstander og utallige “kjekt-å ha-gjenstander”. Til og med våger gubben seg ut av kassen sin.
Etter å ha levd med TV på Wi-Fi-PC-en i fjorten dager ble dagsrevyen på 55-tommeren en ny opplevelse, og når kvelden attpåtil ble kronet med en semifinale i fotballcupen kunne gubben gå til sengs med et smil om munnen.


Som sagt, livet kryper smått om senn ut av flyttekassene, og det seg ut til at vi etterhvert oppnår formålet med flyttingen.: Et enklere liv…

10 kommentarer
  1. jeg skjønner att dere gleder dere over att ting endelig begynner å falle på plass,å bo i pappkasser er slettes ikke godt.Den nye reolen var enkel og fin ,og det blir nok godt å få ryddet ut papp og pair så dere kan gå advent og jul i møte i ryddige og hyggelige omgivelser ))

  2. fruensvilje: Ja. gudskjelov, ting begynner å falle på plass nå…Den første uken overskygget gleden over å komme inn i nytt og enklere hus det pakkekaoset som eksisterte, men nå kjennes det godt å få flyttet ting på plass. Så får justeringene komme etterhvert…
   Ha en fin dag

  3. Ja, nå begynner det å flaske seg. Møbelprodusenten har gitt deg vekstmuligheter. 55-tommeren kan bli både 65 og 75. Min reol bråstopper på 37-tommer. Så nå får du sette deg i godstolen med en god vinflaske og nyte livet. Skulle du ikke finne igjen korketrekkeren, så får du heller ta ei flaske sjampanje.
   Hva gjør det vel at regnet strømmer ned ute. Ha en fin dag inne!

  4. Tror jeg hadde sett litt oppgitt ut blant esker og ting og tang jeg også..hehe.. Men det ser ut som det blir bra..og deilig med skikkelig tv-skjerm…Nå kan du kose deg med nytt og lettvint utover vinteren :))

  5. Pedro: Nei i dag nyter vi dagen innomhus. Hva gjelder vinopptrekker så ble jeg forært en elektrisk for et par år siden, så bare jeg finner flasketuten og påbryteren skulle det flaske seg.
   Vel, det er bare å nyte sitt opium fra nå av.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg