Endelig….

er vi så vidt i gang i våre nye omgivelser. Flyttingen fra et romslig rekkehus til en fire-roms leilighet er på mange måter fullbragt. Prosessen med å  finne best mulig plass til vårt tidligere liv i vårt nye hjem har vært utfordrende, for å si der forsiktig. Hvor mange tilhengerlass som har gått til miljøstasjonen tør en nesten ikke tenke på.
MEN, vi har satset på et enklere liv nå og det skal det bli. Kjøre bilen inn i garasjen og ta heisen opp til inngangsdøren – joda det fungerer fint. Det vil nok ta sin tid å komme helt i orden, men vi er godt i gang – og tid har pensjonister nok av.
Noen bilder fra selve flyttedagen fikk jeg da husket på.

Her har vi testet den minimalistiske stilen på overtakelsesdagen. Dette er halvparten av stua.

Gubben sitter klar til å undertegne overtakelsespapirene…

…mens fruen lurer på hvordan kjøkkenet skal arrangeres.

Vi må først vise omgivelsene at leiligheten nå endelig lever.

I tillegg til flyttebyrået fikk vi utmerket hjelp av barn og barnebarn.

Som man ser følte gubben seg litt satt ut blant alle flyttekassene (40-50 i tallet), men…

…om ettermiddagen begynte det å ordne seg rundt oss selv om belysningen ble en utfordring den første kvelden for i dag er alle stikkkontakter jordede og våre støpsel passet nok ikke inn i dette moderne miljøet. Men det var kanskje like greitt, for etter en hard flyttedag var vi tidlig modne for “Ole Lukkøye”.

14 kommentarer
  1. gratulerer ) dette blir nok bra og jammen er det lurt å få en skikkelig opprydding medan en selv er oppegående til å greie det )) vi har nok alt for masse alle sammen og vi kunne nok levd godt med det halve .lykke til videre

  2. fruensvilje: Takk…Vi har allerede funnet oss godt til rette…Forøvrig er her mange tekniske duppeditter som vi må tilpasse oss ,men det ser ut til å fungere bra det meste. Bare postkassen lar seg ikke åpne, men regningene kan godt ligge der en stund, haha..

  3. Det ser ut til å være ei praktisk og fin leilighet! Gratulerer!! 😀 Det er fornuftig å kvitte seg med en del møbler og inventar når man flytter. Jeg bor nå på 80 kvadrat, og jeg vet ikke om jeg vil ha så mye større leilighet når jeg flytter herfra. Det eneste er at jeg vil ha to soverom i stedet for bare ett!:)

  4. karidansen:Takk. Et enklere liv er mottoet, og det må det bli med mindre plass, 93 kvm. Vi har, over tid, hatt tendens til å dra saker og ting til huset, det blir det slutt på nå. Vi har riktignok tre soverom, men skal bruke bare to av dem. Det tredje blir et slags felles arbeidsrom for fruen og meg.
   Nå ser vi fram til fortsettelse – og en vinter hvor vaktmesteren tar snømåkingen.
   Ha en fin kveld…

  5. Så fint det ser ut der , gratulerer med nytt :)) Kan tenke meg det har vært litt av en jobb ja, så det er bra dere har hatt gode hjelpere :)) Jeg tror det her blir veldig bra, vi er jo stadig inne på tanken om leilighet vi også..men foreløpig er det på tenkestadiet :)) Ha en trivelig kveld :))

  6. annebe: Takk…Dette skulle vi ha gjort tidligere, men det ble, for vårt vedkommende utsatt i lengste laget. Vel – vel, det ser ut til å bli bra her. Lettvint blir det i alle fall. Alt på et plan med heistilgang fra garasjen, og vaktmestertjenester med vask, snømåking etc. Vi går nok en enklere vinter i møte, tenker jeg.
   Ha en fin kveld…

  7. Jau, dette blir nok bra, men Drengen, har han fått seg ny husbonde. No sit du vel berre og ynskjer 2 meter snø, så du kan godte deg over oss arme slitarer med snøskuffe. Eg gler meg til at du skal få mykje tid til overs, så bloggen kan bli velfylt med endå fleire gode kommentarar om liv og lagnad i inn- og utland. Ynskjer deg gode dagar i ditt nye tilvære!

  8. Pedro: Jau, drengen har teke vinterpause, men han held til ute på Alvheim så han lyt nok til pers neste sumar også…Men kjerringa skal sleppa måkinga i vinter om ikkje all bilkøyringa vår har gjort jobben allreide. Me trivs godt i den nye bustaden – eit enklare liv kallar dei det visst, så får me berre sjå kor enkelt det vert.
   Ha ei roleg natt…

  9. Gratulerer! Så deilig å endelig være på plass! Noen sa en gang at man egentlig burde flytte hvert 3. år, for å gå igjennom alt man har og gi bort eller kaste det overflødige…

  10. A: Takk. Det med flytting litt oftere er sikkert ingen dårlig ide…Utrolig hvor mye unyttig “kjekt å ha” vi gjemmer på. 5 store tilhengerlass + Fretex + gjenbruk har vi “slanket oss” med. Noe var tungt å kvitte seg med, men det meste gikk lett unna. Nå blir det et såkalt enkelt liv her i huset.
   Lettvint, alt på et plan, garasje og heis – dette skal bli bra…
   Ha en fin dag…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg