Gårsdagens…

…kulturopplevelse…: Spelmann på taket på den Nationale Scene i Bergen.

Her sitter vi på teateret; “Ready for rumble”, som det heter i boksesporten.
Har sett stykket for mange år siden så det var greitt å få en repetisjon. Stykket tar opp tema som er aktuelle selv i dag, kvinnesak, klasseskiller, og ikke minst undertrykkelser og menneskeforfølgelser i det russiske samfunnet. Tankene gikk uvegerlig til situasjonen mange ukrainere lever under i dag.
Det ble en kveld til hygge og tankevekkelse. Jeg ble ellers litt imponert over scenografien i dette gamle, erværdige og sikkert ganske tungvinte teateret.
En fin opplevelse.

Her er beviset. Vi var der…

4 kommentarer
  1. fruensvilje: Det var godt å få en pause fra flytteforberedelsene, og stykket og skuespillerprestasjonene var gode.
   Her stormer og regner det. Ha en fin dag.

  2. Der fikk jeg dårlig samvittighet; har ikke vært i teater på lange tider. Denne uka har pengene gått til bompasseringer og fergebilletter. Men så har jeg fått med meg stormregn og uvær så det holder. Det er også underholdning når en kan sitte godt og varmt i ovnskroken. Nei, nå er det på tide å tenke på juleakevitt og fattigmenner.
   Ha en flott helg , midt i flyttestrida!

  3. Pedro: Har du vært på båttur etter juleakevitt? Her nyter vi høststormen i godstolen midt i flytterot og fulle esker. Om en uke eller så blir det vel utpakking igjen, jaja. Altfor mye styr for en gammel kall…
   Ellers kan vi vel nå se fram til statsbudsjett med krangel og kiv om avgifter og “grønne skifter” (nytt politisk moteord”. Er spent på hva avgifts-Trine har under stakken nå – god plass til Knut Arild der om han ikke har havna i køya til Jonas…
   Ha en ovnsvarm week-end.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg