Det har vært relativt stille…

fra gubben i det siste. Det har sin årsak i at vi denne sommeren har jobbet med å bytte bolig – selge den gamle og kjøpe en ny. Den handelen kom i boks i går og vi står nå foran tiårets utfordring, nemlig å velge hva som skal få lov å bli med oss i vår 4 – roms og hva som må forlate oss nå etter 40+ år. Det blir ikke lett.

Dette er så vårt nye bosted bare et par km fra der vi har bodd i 40 år.

Et leilighetskompleks med 18 lettstelte leiligheter, akkurat passe for oss to seniorer.
Altså, den tunge jobben med å kvitte seg med ting og tang står foran oss , men det kan da bli godt å få kvittet seg med mange unødvendigheter.
Flytting, den blir iverksatt om en måneds tid. I mellomtiden kan det komme noen ord om framdriften – og – septemberhymnet regner jeg med det kan bli tid til.
Ha en fin dag.

6 kommentarer
  1. Gratulerer med fint nytt bosted :)) Her har vi mye på loft og i kjeller som må ryddes i om vi skal flytte..gruer meg til den jobben :)) Håper ryddesjauen går greit hos deg :))

  2. annebe: Takk. Nei, rÿddesjauen er den verste jobben, vi har startet den, men det er utrolig mye “kjekt å ha” som har samlet seg opp ove 40 år. Men, kjøre inn i garasjen og ta heisen helt opp til leiligheten er en bra tanke som er realisert.
   Ha en fin dag…

  3. reine flytteboomen her i år,da er du min 5 bloggvenn som flytter nå i høst )
   Det ser flott ut det nye hjemmet deres og det går nok greit å rydde unna litt også om en bare bestemmer seg for det )) lykke til

  4. fruensvilje: Ja, det var det å bestemme seg da, men her får vi god hjelp av ferre kvadratmeter, så vi kommer nok i mål tilslutt.
   Skal bli godt å kunne leve p “ett gulv”, altså uten trapp.
   Ha en fin kveld.

  5. Gratulerer! Vi har lurt litt på hvordan boligprosjeket utviklet seg. Dette er et skritt flere i vår aldersgruppe burde ta, men det blir mye om og men før en greier å ta valget. For deres del ligger vel landstedet innen rekkevidde dersom du trenger midlertidig lagerplass før du kvitter deg med alle “kjekt-å.ha-ting”.
   Lykke til med pakking og flytting!

  6. Pedro: Takk…Ja, det sitter litt langt inne å bytte miljø i vår alder, men når beina ikke takler trappene er det bare å gå i gang. Vi tok antakelig valget noen år for seint.
   Når det gjelder oppbevaring på landsstedet så er det temmelig overfylt der allerede så det blir nok en del Fretex, miljøstasjon etc. Vi kommer nok i mål til slutt.
   Ha en fin kveld…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg