En pussighet…

…en ganske mislykket en også, vil du sikkert si. Men hvis du zoomer bildet litt vil du kunne se en liten linerle på bakken der over pilen.
Denne fuglen følger robotgressklipperen i bakgrunnen, hele dagen, nesten som småfisken som følger en hai i havet.
Jeg tror imidlertid at det er en intelligent fugl vi har med å gjøre. Den har nok oppdaget to ting. For det første roter gressklipperen opp frø og mat på sin ferd over plenen, og dette benytter erla seg av. For det andre har den nok funnet ut at roboten er en ufarlig dings som den helt risikofritt kan følge.
Artig å se denne naturens pussighet i alle fall.

 

4 kommentarer
  1. Denne “drengen” din blir mer og mer miljøvennlig. Ikke bruker han bensin, og nå mater han småfuglene også. Det er mye rart som skjer i naturen, men i en travel hverdag blir det ikke lagt merke til. Da er det godt å være pensjonist med livserfaring og tid til å reflektere over dagens små og store hendinger.
   Ønsker deg en fin helg med fotball på TV og strålende sommersol.

  2. Pedro: Ja, det blir tid til å filosofere over mye og mangt mens drengen er i arbeide. Bl a ble det forståeleg for meg at Gisken ikke ville ha fraværsgrense på 10% for skoleelever ettersom han selv opererer med 20% fravær på sine komitemøter. Som NK i partiet er han jo på en slags opplæring sjøl. Men har han glemt at han kan ta pappaperm i stedet for å skulke?
   Nei, da er det greiere med linerla, hun skulker ikke…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg