Dette innlegget er dels et eksperiment, dels en liten demonstrasjon på hvordan robotgressklipperen fungerer. Til skattevesenet kan opplyses om at GARDENA ikke har sponset innlegget.
Vi har en litt ujevn gressplen, til dels mosegrodd så det var med en viss skepsis vi satte drengen i gang. Ville den forsere ujevnhetene, og ville den kunne takle gamle trerøtter. Joda, etter at vi hadde gitt ham de avgrensinger vi ønsket holder han koken fra kl 08.00 om morgenen til kl 20.00 om kvelden. Vi kan velge dager og tider vi vil at han skal slå gresset. Han må innom for å lade batteriet en gang i timen. Ellers bryr han seg ikke om litt regnvær.
En effektiv arbeidskar, med andre ord.
Her er han så i aksjon en liten stund.
Det er første gang jeg prøver å sende et videoopptak på bloggen, så jeg håper at det sklir gjennom. Gi med tilbakemelding på det. Jeg ser at bildet blir litt lited, men får prøve å justere det ved senere anledninger.
Ha en fin vårdag…
8 kommentarer
Så utrolig praktisk med en sånn dreng 🙂 Ønsker meg en sånn jeg også!
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Den er enkel å få i gang. Legg styrekabelen ca 5 cm under jorda, Trykk på start så er du i gang.
Den fungerer flott den der, både video og Drenger. Jeg kan forøvrige informere om at plenen er mye grønnere enn det går fram av filmen.
Ivar V: Ja, og den er slettere også.
Her er ikke mye plen så slikt trenger vi ikke, men den er helt sikkert god å ha med en slik stor plan.
Siv Svanem: Ja, den er overraskende effektiv når man får programmert den slik at den tilpasser seg plenen…
Artig kar det der. Minner mest om en grevling der han lusker rundt, men jeg håper at han ikke er så hard i bittet. Hvor lang tid må han gå før du er nøgd med jobben? En vanlig slåttekar skal ha slåttegraut når sesongen er over. Hva krever denne karen: oljeskift og grønsåpevask foran og bak?
God sommer uten svetting!
Pedro: Han bruker to dager på å feie over 700 kvm. Høstpremien blir litt kosting og stryking. Om grevlingen biter, ja en må passe på tærne.
Er i Trondheim, kommer litt mer senere.