Her venter vi…

…på våren. Ute florerer ikke bare noen hutrende vårblomster i den iskalde nordavinden. De ble lurt fram sist helg da vi ble velsignet med et par litt vårlige dager. Nå kan de bare stå der ute og fryse og skamme seg over at de ble lurt.

Her sier vi at nordavinden er kald og sur samme hva retning den kommer fra. Som dere ser er himmelen noenlunde klar så der finnes håp….

Her sitter Baste og venter på våren…

…og hagemøblene, som kom ut i går, ville vel helst ha vert der de var lagret i vinter. De venter også på varmere tider.
Jaja. kommer tid så kommer råd, og kanskje jeg med tid og stunder greier å snu mine bilder som er tatt “på høykant”
Ha en fin vårdag dere som måtte bo der ishavstrekken og nordavinden ikke slår inn
 

 

8 kommentarer
  1. vi får krysse fingrane for att det blir varmere dager om ikke så lenge,no skinner solen og da er jeg fornøgde,alle hagemøblane derimot skal få vente til 17 mai )) eller når terassen er beiset for det må gjørast denne våren

  2. Det ser jo veldig fint ut da….men kanskje best å gjøre som katten og sitte inne å se ut :))) Ganske grått her i dag…men er meldt mye sol til uka :)) Jeg har kjøpt noen få blomster i krukkene ute…men tar dem foreløpig inn om natta :)) Fin søndag videre :))

  3. annebe: Ja, vi har noen slike “inn-ut” blomster vi også…Til tross for nordavinden kunne vi sitte ute på en godt skjermet terrasse, så dagen blir nok bra i det store og hele..
   God søndag til dere..

  4. fruensvilje: Nei, sannelig ble det såpass sol at vi kunne sitte på den godt skjermede terrassen og drikke kaffi. Beiset den forrige uke – det ble en historie i tabber som kanskje egner seg som eget blogginnlegg. Jeg kan bare si at det kan lønne seg å lese på boksetiketten før en setter i gang med kosten. Med et ekstra strøk ble tabben godt skjult…
   God søndag…

  5. Ja, nå er vi inne i den velsigna årstida da vi kan ha tre årstider på ei uke. Selv har jeg dristet meg til å legge om til sommerdekk. Før var det gjort på ei kveldsøkt, men nå gikk mesteparten av dagen med.
   Så får du ha ei fin uke (husk å sette ut bilen, så får du gratis bilvask)

  6. Pedro: Bilen er allerede vasket to ganger siste døgnet.
   Apropos dekkene. Jeg skiftet dem hos en lokal dekkforhandler, men da jeg fikk prisen på den jobben var var jeg fristet til å si at jeg ikke hadde bestilt nye dekk…
   Ha en snøfri dag…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg