God påske…

Her har første påskegjesten ankommet, og herr Katt finner seg godt til rette ved gubbens føtter.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Han bryr seg ikke så mye om TV-en.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Så over til det “matnyttige”. Fikk tak i en fin hyse og en ditto lyr hos en gammel skolekamerat som vet hvor han finner dem. Den ble flekket og stelt så her ligger filetene klar til videre bearbeiding og produksjon. Dere kan jo gjette hva som er hyse – og hva som er lyrefilet.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Her er så det ferdige, velsmakende produktet. Det ble ca 100 stk minus prøvesmakingen underveis, og fruens kryddemiks holder så absolutt mål. I disse kakene er fiskeinnholdet i nærheten av hundre prosent, så den som ikke registrerer fiskesmak her, bør garantert ta en tur til fastlegen og sjekke smakssansen.
Så gjenstår bare å roe ned til påsken. Dagen i dag er i alle fall prima værmessig, men meteorologene ha truet med både vind og regn i fortsettelsen så det er bare å vente og se.
God påske gode bloggvenner…

10 kommentarer
  1. å så herlig )) ikke noe er bedre en hjemmelagde nystekte fiskekaker ,så her har dere noen nydelige middager i vente ja )) nyt dagene og ha en riktig god påske

  2. Ser du slapper av ja..deilig det :)) Og de fiskekakene så jo veldig gode ut..jevne i formen og steiken også..dere kan det der ser det ut til..jeg har aldri laget fiskekaker selv…burde sikkert prøve 🙂
   Har ikke så greie på fisk..men har hysa det hviteste kjøttet…eller ? Kos deg med påsken..her har det vært en flott dag i dag :))

  3. annebe: Helt riktig, hysa har det hvite kjøttet. Du kan mer om fisk enn du gir uttrykk for. Hjemmelagde kaker er de beste. Her i huset er det fruen som lager farsen, og gubben betros stekingen.—–og resultatet blir veldig bra.
   God påske…

  4. Det er utruleg mykje mat i to fiskar (ref. bibelen), her er det mange som får seg eit gasta måltid. Ein god konkurrent til påskelammet. God Påske til alle i heimen!
   ,

  5. Pedro: Ja, berre fiskane er store nok, eg tenkte sakta på han der oppe etter å ha telt opp kakene. Gode er dei i alle høve.
   Elles sit me og ventar på at paraplyen kan båsat, men det ser ikkje ljost ut.
   Ei god påske til dykk også…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg