En assistent…

er god å ha for en gammel gubbe. Nå som gresset har grodd over en uke var det på tide å få drengen i arbeide. Ettersom det regner av og til og gresset er klissvått var det en viss spenning om hvorvidt drengen ville greie jobben.

Som dere ser er han i fullt arbeide, så i løpet av dagen har han nok fullført jobben. Det er en tung jobb så han må inn og etterfylle energi en gang i timen, men det greier han også uten hjelp..

I går kveld skulle gubben hente en løk ut fra kjøleskapet, men hvem andre enn Solan Gundersen var det ikke som satt der inne i grønnsakskuffa og kikka opp til han.

Helt tilfeldig hadde løken blitt skåret slik, og resultatet ble noe som likner en aukrustfigur.
Ha en fin bloggdag.

4 kommentarer
  1. Ja, ja, når ein er så gamal som 77, må ein få lov til å hyre seg ein dreng. Det er vel ikkje så mykje han krev i næring heller. Eg som berre er 76, skubbar rundt på ein manuell grasklyppar, men så er ikkje plenen stort større enn eit kjøkengolv og for det meste mosegrodd. Gundersen i kjøleskåpet var fin, kunne godt sjå at det var han.

  2. Når nå fogden kommer og truer med økt avgift på VW-motoren, da kan du prøve deg med at du har en renslig dreng. Han slipper ikke ut hverken CO2 eller NOX. Hvis ikke det hjelper får du slippe løs Solan på øvrigheten. Ha en fin uke med krabber, hvitvin og hva du måtte ha av godsaker.

  3. Pedro: Jau,drengen slit han, i storm og stille, utan å sleppa ut eit einaste gram CO2, men eg må vedgå at det går litt tid på å sitja og undast over alle dei rare krumspranga han gjer for å koma seg rundt alle hindringane på ein gama og ujamn plen. Krabbe seier du, no er det snart hummartid, og eg har sett båten på land!!
   Ha ein CO2-fri dag, om du finn han…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg