Gratulerer Mjøndalen ! ! !

Dere klarte det. Beseiret Brann i to opprykkskamper. Dere vant helt fortjent og imponerte meg i den siste kampen.
 
Google.
Måtte dere lykkes i tippeligaen. Dere vil sikkert få mange fans om dere oppvarter med samme spillet som dere presterte i dag.

Sorry Brann. Dette var rett og slett for dårlig. Det var på linje med de prestasjonene dere har levert i løpet av hele sesongen.

Google.
Spillet deres gjennom sesongen har stort sett foregått på egen halvdel og foran eget mål. Bakoverspill, ja til og med frispark tatt mot egen 16-meter. Er det rart at det har gått galt.
Pasningsspill og framdrift har jevnt over vært ikke-eksisterende, kampstrategi og spillerdisposisjoner likeså.  
Hvem har, og bør ta ansvar for fadesen. Jeg mener at det bør fordeles på hele klubben, men som jeg tidligere har nevnt må treneren tillegges et hovedansvar, og jeg vil vel helle til den oppfatningen at trenerens dager bør være talte. Det bør kanskje røskes litt opp i hele det sportslige opplegget Brann har etablert.
Hva så med spillerne, har ikke de også et ansvar. Jo, det har de utvilsomt, men jeg mener at de er dyktige og de unge vil sikkert blomstre med riktig og nok trening, så Brann har nok noe å bygge på der.
Det gjenstår da å håpe at klubben får beholde mest mulig av det unge spillermateriellet sitt, og at spillestilen tilpasses materiellet og ikke omvendt slik det har fungert i år.  Får man ikke orden på spillere og system er jeg redd for at oppholdet i 1. divisjon blir mer langvarig enn en gjestevisitt.

Google.
Vi vil ikke se scener som dette nå framover.

Google.
La oss håpe og se fram til jubelscener i en ikke for fjern framtid. Lykke til med gjenoppbyggingen Brann.!
 

 

8 kommentarer
  1. Se her ja !…Takk:)….det var raust å gratulere motstandern 🙂 Er jo morro siden det er så lenge siden Mjøndalen har vært i tippeligaen 🙂
   Brann kommer sikkert tilbake de også ….Ha en fortsatt fin dag 🙂

  2. annebe: Det er bare hyggelig å kunne ønske det b este laget lykke til videre. I år har Brann vært dårlige og da må vi godta at laget degraderes. Som du skriver, Brann kommer sikkert tilbake…Ha en fin dag.

  3. Oldemorbloggen: Nei, svensjern må gjerast noko med, og kanskje nokre andre skrivebordsgeneralar også. Den som lever får sjå, og når eg skal vera ærleg så plagar det meg lite om Brann laut rykkja ned.

  4. Trenger Norge Brann? ble det spurt i et morroprogram i radioen. Fortsettelsen var at spørsmålet skal være: Trenger Brann Norge? Det er vel omtrent der vi har vært. Brann har hatt en særegen filosofi og strategi, og de har ikke villet forsøke å endre seg. Men det skal bli moro å følge Mjøndalen. Legg bort fotballen, og ha en god natt.

  5. Pedro: Klart at Norge trenger Brann, og omvendt. Det må bare en reorganisering omstrukturering til så er de tilbake der vi forventer at de skal være. Og Mjøndalen ønsker vi alt godt.
   Så nå er det bare å få av seg susp-en og leggskinnene og gå til køys.
   Ha en velsignet natt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg