Gratulerer Oprah…


Google 
ENDELEG, etter snart 20 år er katta komen ut or sekken og svindlaren har måtta vedgå sine misgjerningar. Misgjerningar som store delar av verda har hatt mistankar om i mange år.
No står det berre att å få tak i alle millionane som den karen har svindla frå andre, og reine konkurrentar, om ein kan finna slike i den populære sykkelsporten. Han bør vel også få gleda av å ta seg ein tur i “Gjeilen” som andre amerikanske utøvarar (Marion Jones) har måtta, men det gjeld kanskje berre for farga der borte.
Sjølve sykkelsporten må no kvitta seg med alle gamle doparar som framleies sit på sykkelen eller sit i styre og stell, og reinska opp samstundes som sykling vert sett i olympisk karantene til sporten kan erklærast frisk.
Eg meiner at det stort sett berre er sykkelsporten som er avdekka som ein meir eller mindre systematisk dopingsport, og då får oppreinskinga den verta eit varsko og eit føredøme for dei andre sportsgreinene kor doping forekjem.
GOD BETRING!!!

6 kommentarer
  1. Kjedelig å få gullmedaljen i posten 10 år etter, og så bli snytt for den gleden det er å vinne. OM ikke sølvmedaljevinnerne da må gå en runde med seg selv og spørre om de fortjener gullmedaljen……..

  2. Det kan nok bli like vanskelig å få fatt i millionen hans som det blir å få igjen de 1,2 millionene vi sendte til India istedet for Indonesia. Verden er full av overraskelser. Ha en dopfri helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg