Vel overstått…

Så er det meste av juledagene unnagjort, og nå står den store jobben med å spise unna all tiloversbleven julemat for tur. Kanskje godt for noen av dere at dere fikk nytt treningstøy til jul, så da gjelder det bare å komme seg over dørstokkmila. Lykke til!

Tradisjonell og hyggelig julaften hos gubben og fruen, med barn, svigerbarn og barnebarn på besøk.

I stedet for nissen fikk vi linselusa på besøk. En lett forbauset gubbe i bakgrunnen har måttet oppgi julemiddagen for et øyeblikk.

Etter å ha frosset på beina hele høsten hadde endelig noen tatt hintet. Dette var tøfler som varma langt oppover ryggen!

Som om det ikke var nok ble tøflene supplert med en massasjeanordning som etter reklamen skal være som en gave fra oven. Vi får se.

Hvit jul ble oss ikke forunt, til gjengjeld dalte snøen ferdigmåka ned, så Vårherre sparte oss for måkejobben. Rolig ble vel julen strengt tatt ikke, men mye hyggelig selskapelighet, og ingen nisser satte seg fast i pipa vår, i alle fall.
Ha en fin etterjulsfeiring.

12 kommentarer
  1. Oldemorbloggen: Haha, ja du kan så seia, Og når omgivnaden både ser at det trengs, og attpåtil vågar å kjøpa dei til julegåve – ja, då må ein jo tru på det. Ha ei fin romjul.

  2. Du lider ingen nød i denne søte juletid; god mat og gaver ut utvalg (til og med Sprudelbad). Når du nå får litt Sprudelwasser, så er vel livet ikke så verst. Hvis en også har litt rom i tillegg vil romjulen bli helt perfekt. Lev vel!

  3. dere har hatt en festlig jul ser eg,fotbad er deilig,fryser du på beina blir du garantert varm etter en runde i fotbadet,bare gled deg til å prøve :))og fortsatt fin romjul

  4. Riktig God Jul til deg og dine!
   Alle familier bør ha ei linselus, hos oss er det jeg som har hatt den “gleden” (morsomt er det iallefall).
   Ser ut til at familien er bekymret for føttene dine, så det lover jo godt for det nye året.
   Ha en fin romjul!

  5. tromsfruen: Ja du, nå er beina varme, og det kjennes godt.
   Etter en relativt rolig bloggjul får jeg se om jeg kommer i gang igjen. Dere må ha en fin romjul

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg