Matbørsen…

En hektisk førjulsdag kan brukes til så mangt. I dag tok vi fri og dro med venner til Matbørsen, en relativt ny restaurant her i byen. Her serveres mye, god og relativt billig mat. En lunchrett blir fort en solid middag.

Dette er en biffsalat som våre fruer forsikret var meget velsmakende. Det ser kanskje lite ut, men tallerken/skålen rommet mer enn nok.

Men, det var ikke bare mat som opptok oss. Da vi ruslet rundt og følte på julestemningen fant vi en eldgammel attraksjon i en av de gamle stormagasinene her i byen, nemlig Sundt.
Her har de fra da jeg var liten gutt (Det er en gooood stuuund siden) hatt opptreden av to nisser i et av sine utstillingsvindu.
Selvsagt måtte gamlingen gå litt tilbake til barndommen og gjenoppfriske opptredenen til Sundtnissen.


Morro både for barn og voksne.

Ha en rolig førjulskveld.

10 kommentarer
  1. fruensvilje: Julenissene i Sundt-huset har vert i aktivitet så lenge jeg kan huske. Det ble en litt nostalgisk følelse å se dem igjen. Ha en fin kveld.

  2. Så kommer spørsmålet fra teknikeren: Var det nisser av kjøtt og blod, eller var det finurlige konstruksjoner av elektromekanisk art.? Men det viktigste er vel at en nissefigur kan skape julestemning i en verden fylt av elektroniske spill og 3D-skjermer. Nå håper jeg du er i rute med forberedelsene, det nærmer seg!

  3. Pedro: Akevitten står på kjøling, og nissene var av kjøtt og blod. Ingen “faking” der i gården. Men det er vel ikke de samme kroppene i drakta som for 60 – 70 år siden, da jeg lot meg imponere første gangen. Husk, nå er det snart på tid å langsomttine steika.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg