En hektisk førjulsdag kan brukes til så mangt. I dag tok vi fri og dro med venner til Matbørsen, en relativt ny restaurant her i byen. Her serveres mye, god og relativt billig mat. En lunchrett blir fort en solid middag.
Dette er en biffsalat som våre fruer forsikret var meget velsmakende. Det ser kanskje lite ut, men tallerken/skålen rommet mer enn nok.
Men, det var ikke bare mat som opptok oss. Da vi ruslet rundt og følte på julestemningen fant vi en eldgammel attraksjon i en av de gamle stormagasinene her i byen, nemlig Sundt.
Her har de fra da jeg var liten gutt (Det er en gooood stuuund siden) hatt opptreden av to nisser i et av sine utstillingsvindu.
Selvsagt måtte gamlingen gå litt tilbake til barndommen og gjenoppfriske opptredenen til Sundtnissen.
Morro både for barn og voksne.
Ha en rolig førjulskveld.
høres ut som en koselig og fornuftige førjulsdag :))kjekt med minner fra barndommen,det er godt butikkane tar vare på noe av det
fruensvilje: Julenissene i Sundt-huset har vert i aktivitet så lenge jeg kan huske. Det ble en litt nostalgisk følelse å se dem igjen. Ha en fin kveld.
Det så ut som en hyggelig dag :o) Og salaten så veldig god ut!
Herlig å ta seg sånne fristunder i denne stressede førjulstida
Emmieverlasting/Jeanette: Kommer du til Bergen kan jeg anbefale deg det stedet, veldig bra.
tromsfruen: Så er det godt å slappe av med gode venner over er godt måltid.
Kjekt å lesa om barnlege sjeler i godt vaksen alder. Det er slik det skal vera.
Oldemorbloggen: Det er vel noko som heiter.:Går i barndomen att.
Så kommer spørsmålet fra teknikeren: Var det nisser av kjøtt og blod, eller var det finurlige konstruksjoner av elektromekanisk art.? Men det viktigste er vel at en nissefigur kan skape julestemning i en verden fylt av elektroniske spill og 3D-skjermer. Nå håper jeg du er i rute med forberedelsene, det nærmer seg!
Pedro: Akevitten står på kjøling, og nissene var av kjøtt og blod. Ingen “faking” der i gården. Men det er vel ikke de samme kroppene i drakta som for 60 – 70 år siden, da jeg lot meg imponere første gangen. Husk, nå er det snart på tid å langsomttine steika.