I disse krisetider…

I disse krisetider hvor den velstående delen av Europa må redde sydeuropeerne fra konkurs, og hvor det største giverlandet Tyskland har foret de sevforskyldt fattige med milliarder av  Euro, har min venn Tore sendt meg et godt bilde på situasjonen.

Angela Merkel er på mange vis den som går i bresjen for redningsaksjonene, og det er hun som nå tar belastningen hjemme i Tyskland for det tyskerne mener er en alt for stor raushet og giverglede som de mener til syvende og sist vil ramme tyskerne selv.

På dette bilder ser det mest ut som hun har begynt å fore Frankrike, ved den forrige presidenten Sakorzy. Det var i det tidligste laget, men hvem vet – kanskje det blir en realitet ?
Vi får ikke håpe det.

12 kommentarer
  1. He he, morsomt bilde! Men som helsesøster må jeg si at jeg reagerer på den dårlige blikkontakten hun har med babyen sin! Ha en riktig fin lørdag 🙂

  2. synsvinkler: Ja, enten man liker det eller ikke så er nok dette et bilde på situasjonen i den sørlige del av Europa. Håper at de greier å normalisere økonomien sin etterhvert.

  3. Hadde vi rotet oss inn i unionen, ville nok Jens fått rollen som hjelpepleier.Når nå Spania, Belgia, Italia og UK holder på å splittes, tror jeg Merkel må kaste inn håndkleet, og da er katasrofen total. Ta en tur i banken og vksle inn dine EURO, så vil du nok sove bedre. Ha en bekymringsfri hel!

  4. Og det er nesten forundelig med de gode utsiktene vi angivelig har her oppe i nord!…….

  5. He, he! Enig med Erna, ikke mye kjærlig omsorg ifra Angela.
   Men det er skremmende det som skjer med økonomien i Sør-Europa. Synes forferdelig synd på alle arbeidsledige. Håper at det kommer til en ordning som hjelper snart.

  6. tromsfruen: Nei, hun ser ut til å ha fått i fanget noe uønsket, og det kan vel ligge noe symbolsk i det.
   Det er tragisk at opptil 50% av de unge er arbeidsledige. Det er tragisk for dem og farlig for stabiliteten i Europa på sikt. Vi må håpe på at EU greier å snu den negative spiralen hurtig nå. Jeg tror ikke at de har mye tid på seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg