Etterlysing…

Har noen her på Vestlandet sett noe slikt de siste 3 – 4 ukene???

Jeg tenker selvsagt på et solgløtt og tørr asfalt.  Godt at SAS ser ut til å overleve, så kan vi i alle fall for noen hundrelapper ta en liten tur opp i lufta og forhåpentligvis se sola der.
Her nede på landjorda regner det stort sett vannrett og paraplyvrakene ligger strødd rundt i gatene.
Altså etterlysningen går på om noen her vestpå har sett tørr asfalt i det siste.

Vi kan vel ikke skylde på denne avdanka presidenten heller, selv om han antakelig ikke var noen lykke for verken vårt klima eller vår klode.
Hva skal en så finne på når en både har dårlig vær og dårlige klær.
Jo, da er kinobesøk tingen.

Som tenkt så gjort. I går kveld rigget fruen og jeg på oss det mest vann – og – vindtette vi har og bega oss på et sjeldent kinobesøk. James Bond, en av våre ungdoms favoritter som overlever alt fra laserdisseksjon til direkte bombetreff, skuffet heller ikke denne gangen. På sitt farefulle oppdrag fra Istambul til det skotske høylandet satt vi i over to timer neglebitende og etterhvert nokså døve etter de øredøvende detonnasjoner fra alskens eksplosiver. Det eneste en savnet litt fra de tidligere Bond-filmerne måtte være hans store appetitt på kvinner. Men vi skjønte etterhvert at selv en James Bond hadde begynt å merke årene, også på den fronten.
Vi fikk, som sagt, godt og vel to timers spennende avbrekk fra storm og regn. Ettersom asfalten fremdeles er våt fant gubben at han ville fylle en liten bit av dagen med dette litt ustrukturerte og sikkert helt uforståelige boggginnelegget for dere som lever i solskinn på tørr asfalt!
Ha en solrik dag!

6 kommentarer
  1. Jo da, vi har da sett sola av og til, men stort sett er det grått og litt vått på vår side av fjellene også. Vi fikk oss en tur til “Søta Bror” (selv om vi møtte bare nordmenn) for å hamstre litt rimelig fludium. Gråværet blir ikke så påtrengende etter et par glass rødvin. Du får gå ut og snu bilen, så den blir vasket på andre siden også. Ha en fin dag.

  2. Pedro: Nå ble jeg letta Pedro, jeg visste at jeg tilhører et gudsforlatt folk, bare det at turen tik “søta bror” nærmest er en umulighet for oss, understreker dette. Men med sukker og gjær i butikken og ei god trønderoppskrift skal vi nok få fart på førjulstida her også, med eller uten vete frå “oven”. Takk for tipset med bilvasken. Eg kan ellers opplyse at en fordel med klimaet her er at bilen faktisk blir trykkspylt i stormkastene. Ha en solskinnsdag i tigerstaden.

  3. Tørt og fint på Leira :))mye vind ja men tørt og 13.3+ ute så jeg klager ikke,fikk en fin sykkeltur i dag :))
   Kino høres helt ok ut om været er dårlig,ellers kan en jo hygge seg med en god bok

  4. fruensvilje: En bok er et godt tiops, og jeg er en bokelsker. For tiden er det et tjukk murstein av en bok om andre verdenskrig som “gjelder”. Flott at noen her vestpå kan ha bra vær. He en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg