Solskinn i regnet og i stormen..

Nå som regnet har høljet ned i ukes – for ikke å si månedsvis, hvor det delvis har kommet vannrett ettersom høststormene har stått i kø langs kysten vår, kan det være på sin plass å nevne en positiv hendelse i gråværet.
Jeg hadde nær sagt, på grunn av gråværet bestilte vi for en stund siden en tur til varmere strøk, og vi tok i den anledning fram reisekofferten vår for inspeksjon. Vi hadde nemlig registrert at et av de fire hjulene gikk litt treigt. Det viste seg da at hjulet var utslitt og at hjulfestet hadde løsnet.

Hva gjør vi nå?

Jo vi dro til butikkjeden hvor kofferten var kjøpt og lurte på om skaden lot seg reparere. Det viste seg dessverre at det ikke lot seg gjøre, men ettersom fruen, som har orden i våre sysaker, også hadde oppbevart garantiseddelen for kofferten tok vi den med til butikken.
I stedet for å å legge skylden på flytransportørene, og samtidig på dette grunnlaget fraskrive seg garantiansvar, fikk vi bytte ut kofferten med en ny. Det den nye kofferten kostet mer enn vår “gamle” måtte vi rimeligvis betale.

Reiseeffektkjeden MORRIS skal ha honnør for å løse saken på en smidig og kostnadsfritt for oss. Nå pakker vi straks den nye kofferten og drar mot solen!

Her står nyerværvelsen klar til bruk.

12 kommentarer
  1. Det er godt med slike butikkinnehavere:)gratulerermed ny koffert og riktig god tur til varmere strøk.Skulle så gjerne dratt eg også for i dag snør det her og det liker jeg selvsagt svært dårlig

  2. Det var god service, og sånn bør det være. Heldige dere som får oppleve sol og varme, vi får vel et reisebrev? Riktig god tur og ha en flott dag 🙂

  3. Merkelig at kofferten gikk i stykker før garantien gikk ut, pleier å være motsatt har jeg inntrykk av. Men dere har kanskje ikke brukt den så mye. Gratulerer med ny uansett, flott service. Får vi vite hvor turen går når dere har bestemt dere?

  4. Mojita:Det blir bare to – tre turer i året, men kofferten hadde 7 års garanti og fruen har sikten på garantikortene!
   Vi drar til Lanzarote om vel en uke og blir der i 14 dager. Håper å slippe unna regnet og tørke opp sjela. Ha en fin kveld.

  5. Grete.. Når det gjelder garantier har fruen spikerkontroll. Ellers håper vi å tørke opp, i alle fall utvendig, etter denne høsten her i vest. Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg