Dagens lunch..

Dagens nettblotting..: Hva spiste jeg til lunch?

Obligatorisk på en bytur er et besøk hos Søstrene Hagelin. Her har de, etter min smak, byens beste fiskemat. Her smaker fiskekakene fisk!!

Så lunchen besto av en liten kopp deilig fiskesuppe samt tre varme fiskekaker.
Mer om byturen i morgen.

Bonne appetitt.

13 kommentarer
  1. Johanne:Ja, det ble en fin bytur som ble avsluttet med en cafe-latte på Michelsen.
   Takk for den positive kommentaren din. Gamlingen er såpass forfengelig ennå at han liker positiv omtale. Ha en fin kveld.

  2. Det så jo godt ut Magnus, fint vær i Bergen og da skjønne æ, her va det 18 gr i dag, reine sommeren, ha det bra å hils Liv! 🙂

  3. Kari og Jon Erik Stoum:Takk for kommentar. Det var en strålende dag i Bergen, 18 grader her også. Vi hadde også cafe-latte på Michelsen – samme plassen som vi stoppet da dere var her nede. Ha en fin kveld

  4. Det så godt ut! Serverer du samme rett til oss når vi kommer i desember? Tar GJERNE imot!

  5. Det så godt ut namnam.
   Endelig har gubben fått beskjed av legen om å legge om kostholdet sitt pga høyt kolesterol så da kan han ikke nekte når det er fisk på menyen.
   Vi har samme fastlege, og han fikk IKKE beskjed om å gå ned i vekt selv om han veier 15-20kg for meget. Mens jeg som veier 8 – 10 kg for meget fikk beskjed om å slanke meg. Diskrimminerende, og det skal jeg si til legen neste gang.

  6. Mojita:Jeg er nok i samme vektkategori som gubben du omtaler. Det beklagelige er at vekta holder seg godt selv med 3 – 4 fiskemiddazger i uka, men kolesterolen er under kontroll, og da så…!
   Han der fastlegen din er nok fascinert av sylslanke kvinnekropper, så her er det bare å skifte fastlæge. God helg

  7. Que Es El Viagra Femenino Online Buy Generic Propecia [url=http://cialibuy.com]cialis 5 mg[/url] Propecia Memoria Doxycycline In Internet Buy Effexor Online No Prescription

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg