The book to understand women:::

Nå har jeg vel greidd å fornærme mine kvinnelige bloggkontakter. Det var ikke meningen. Det viser vel heller hvordan vi menn strever med å knekke “koden”. Det var min venn Tore som fant denne på nettet.
Til de menn som måtte se dette.: Dere har visselig en vei å gå!
Ha en god studiedag!

13 kommentarer
  1. JA JA JA 🙂 Du vet det er ikke så enkelt å forstå seg på en kvinnehjerne. 1. vi kan gjøre flere ting på samme tid (dette 2 genet som det oftes kalles) 2. vi har alltid en løsning på problemene. 3. Må innrømme at vi er unike som listige. Så mannen har heldigvis bare 2 feil her i livet; ALT DE SIER OG ALD DET GJØR 🙂 Ha en super fin dag videre he he he

  2. Nå ja, men det er egentlig veldig enkelt. Bare jatt med….kjøp blomster av og til, ikke glem å si de tre viktigste ordene så er kvinner fornøyd…

  3. sisselfish:Ikke mye trøst å få der nei. Jeg tenkte det nok. Haha. Men jeg skal si at det er greitt å leve med en enkel toppetasje – en tanke – ett mål. Jeg sier ikke mer!

  4. Siv`s blogg:Haha. Du får det til å høres enkelt ut, men jeg skal innrømme – ditt råd er gjennomprøvd, og det hjelper. Ha en fin dag – om enn regnet høljer ned.

  5. ja ja, det stemmer sikkert. Til gjengjeld så finnes det et hefte for å forstå menn. Ikke ulikt Donald Duck & Co.
   Ha en fin fin dag du også, jeg er ikke fornærmet, tar det heller som et stort kompliment til hunkjønnet.

  6. Den mann som forsøker å forstå “all women” har nok en uoverkommelig oppgave. Selv sliter jeg med å forstå “my woman”. Forøvrig forsøker jeg å elske alle i den ene, og i min alder er det mer enn nok. Ha en god natt.

  7. Pedro:Vi er helt på linje der Pedro. Og så må du huske på at vi menn sies ikke å kunne ha mer enn en tanke i hodet om gangen. Men det er vel ikke helt rett for man hører stadig om menn som opererer med flere damer samtidig. Imidlertid er vel kanskje “grunntanken” bare en likevel!?!? Ha en fin morgen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg