11.apr.2011

Her sitter Maja og passer på oss mens vi rydder i hagen. Vanligvis er hun mye inne, men når vi er ute holder hun oss med selskap. Ja, og så benytter hun ivrig de nystriglede bedene til å grave over sine fornødenheter.
Hun er litt brun i pelsen for tiden pga overgangen til sommerhabitt. Det er ganske strevsomt for en langhåret katt, men hun får god hjelp av matmor.


Has en fin dag.

10 kommentarer
  1. ernashus:Ja, hun er grei og snill så det blir som et familiemedlem nå som “ungene” forlengst har etablert seg for seg selv. Ha en fin dag.

  2. Hei Magnus! Det ser ut som en gammel dame av slekten Norsk skogkatt!? Vi hadde en slik (men hankatt) til han ble 18.5 år. Snill og grei, men gladere i matmor enn i meg. Holdt hus og hage fri for avåt og andre hankatter til det siste. Og en bereist turkamerat i bobilen både i Norge og i Sverige. Han elsket å reise og tullet seg aldri bort noe sted.. Dessverre døde den for vel ett år siden – vi savner han. Kos deg med vårsyslene

  3. Hei Finn. Det er nok fruen som er favoritten for Maja, men det drypper noen kosestunder på meg også, særlig når hun vil ha mat. På Alvheim er hun “konge på haugen”, faktisk klatret hun i et tre nå i helga, da tynget tydeligvis ikke alderen. Men skogkattene er konstruert for klatring så hun kom seg greitt ned. Det hadde vært verre om jeg hadde måttet hente henne ned igjen. Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg