Sinnataggen!?!?Jeg kunne ikke dy meg, for sammenligningen gir seg selv på et vis.

Det er kanskje litt urettferdig med denne sammenligningen, men opptrinnet var noe spesielt, for begge damene står etter eget sigende på samme side i sykehusstriden.

Hva mener dere?

14 kommentarer
  1. fruensvilje:Det er jo ikke føste gangen ministeren avslører sitt talent for raseriutbrudd. Kanskje hadde det ikke vært så dumt å eksplodere der hun tapte saken, nemlig i regjeringen. Ha en fin week-end.

  2. Haha, så likt så likt. *ler*
   sv; Sensation white er et stort house dance party i Oslo, hjemstedet til opplegget er i amsterdam men nå har de tatt turen til Oslo og. Der er det et stort show, med live DJ’er og masse morsomt! =D

  3. julibakken:Huff ja, det såg ikke pent ut. Jeg kan på en måte forstå at hun følte at nok var nok, men det spørs om det lønte seg rent politisk. Ikke alltid lett å være politiker, men så er det det at det er en selvvalgt øvelse. Ha en fin week-end.

  4. Eg har no alltid lete meg imponera av temperamentet hennar. Så har det seg slik at eg er godt kjent i Lærdal – der far min kom i frå. Såleis har eg fem syskinborn som bur der. Liv Signe vart eit idol der då ho rasa inn i lokalpolitikken og gifte seg med han som var varaordførar i kommunen – før ho fauk vidare til topps i Senterpartiet. Me har for nokre år sidan gått i det same demonstrasjonstoget mot nedlegging av Lærdal sjukehus – utan at eg kjenner henne eller ho meg.. Spør du nokon der inne no, så kjem det:”Ho e no lika stor i kjeften endao..” (men ikkje så populær som før trur eg) Ikkje i Nordfjord heller då – og på Nordmøre vonar dei på Solskjær. Det vert no litt feil for meg å klappa for at sosialdemokratiske vestkantfolk frå Oslo skal fortelja kvar sjukehusa i distrikta skal liggja. Det hjelper lite at dei små er sinte – så lenge den store bestemmer alt. Ha ein god vår, no er han i emning:-)

  5. Finn H Reknes:Hei. Kjeke å høyra frå deg. Tenkte meg at du kanhende ville kommentera sinnataggen min.Det er nok ikkje så greitt å tapa dei politiske sakene ein har gått så langt fram på banen med.
   Vel, nok om det. Jau, våren er her og idag har me vore ute på Alvheim og klargjort både båt og fuglehus. Neste helg får en venteleg ut hagemøblane, og då er det vår. Vonar at du kan ta ein tur utover no på føresumaren, Me er der antakeleg kvar helg framover no så me får “snakkast” om det. Det er godt om parkering rett utafor huset..

  6. Takk for invitasjon. Vil gjerne treffast – og tur til Alvheim hadde vore gildt det. Men eg er no såpass lite rørslefør at trapper er ei stor hindring. Og å komma seg i båt ser eg ikke sannsynleg at eg greier. Sjølv om det hadde vore toppen av alt.. Me får planleggja eit møte, men eg har sett bobilen inn for salg så det blir mindre med alternativ. Me får snakka meir om det 🙂

  7. Finn H Reknes:Me på prøva å få det til ein gong no på sumaren. Me droppar båten om det ikkje går, og ute på Hytta er det berre tre fire trappetrinn om det går, og som sagt parkeringa er heilt inntil inngangen. Me får sjå om me ikkje får det til ein gong. Det kunne ha vore gildt og berre sitja på terassen og ha ein prat.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg