Stakkars Martin.

No står det dårleg til med han Martin Kolberg. Kona hans klagar visst over at det vert for lite til salt i grauten.
Kr 697.000 er visst ikkje nok til å halda familieekvipasjen i drift. No lyt han Jens skøyta på med 2 – 300.000 slik at Kolbergen ikkje skal koma i fatigstatistikken dette året.
Meir arbeid og større ansvar er visst grunnlaget  for appanasjeauken. Ja, det er ikkje så greitt når ein har heile landet og Jens på okslene sine. Ja, og så har alle dei andre ein samanliknar seg med betre inntekter. Eg tenkjer då på Jens, Helga, og så Torbjørn då. Han tener visst millionar nede i Europa – endå utan å skatta for det.!
Er det rart at Martin kjenner seg tilsidesett i desse likelønstider ?
Nei, gjev han så det monnar, så han ikkje svelt, så får heller me som er med på å spleisa på lønsfesten prøva å halda liv i oss med smulane dei unnar oss i pensjon.
Til sist, me greier oss med snaue  20% av Martin si nye inntekt. Me lyt det !

2 kommentarer
  1. Takk for en hyggelig kveld og deileg mat!!!!. Nå har vi hatt en god tur og nå skal det smake med sosekjøtt og ertestuing.
   Ja, han Martin og resten av hurven på stortinget og regjering har ikke oppdaget at det de som er eliten og kun overgåes av Rimi Hagen og hans kumpaner. Det er flaut. Arbeiderpatiet er en ulv i fåreklær, de er mer lik gamle Libertas i sin tenkning og har glemt hvor de kommer i fra. Men det er jo noen som må kjøre de laveste bilene og spise de høyeste biffene og ikke er fornøyd.
   Det er synd at de som valgte de inn “småkorsfolket” ikke har gjennomskuet humbugen. Nei, da er det bedre med oss som er i ansatt i det store firmaet NAV. Vi må klare oss på statens satser for pensjon og klare oss med de vi får. Men vi har det godt, og slipper å tenke på hva de andre måtte ha og får.
   En spendig hilsen fra en spendig herre med en kropp som er bygget for fart.
   Tore

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg