En sommer er over…..

Etter en kort og hektisk, men ikke altfor tørr og varm sommer har høstdraget plutselig kommet i lufta, og meteorologene spådde at en vindfull kvinne ved navn Katia skulle gjeste våre kyster i disse dager. Men Vårherre lurte, som så mange ganger før vitenskapen, og Katia hadde nok fått ut de verste vindene før hun nådde oss.

Jeg tok konsekvensen av dårlige værmeldinger og avsluttet årets båtsesong. Det er ofte slik at når høststormen herjer er man også bekymret for det som ligger på sjøen.

Da var det bare å trille fram båthengeren og rekruttere svigersønnen til å manøvrere bil og henger slik at båten blir bragt trygt til sin faste vinteropplagsplass.

På parkeringsplassen utafor “hytta”.

Fiskeredskapen må også vaskes og renses for salt og sjøvann.

Da er det bare å vente et halvt år på lysere  og lettere tider. I mellomtiden kan en rolig la vinterstormene passere i visshet om at båten neppe forliser hjemme i hagen. Takk for denne sommeren.

11 kommentarer
    1. fruensvilje:Jada, nå kan vinteren bare komme, selv om jeg ikke liker den.
      God bedring av forkjølelsen. Min er nettopp overstått, det tok en ukes tid.

    2. Grete:Helt enig. Dette ble nok ikke den sommeren som står øverst når det gjelder varme ferieminner, men kanskje – neste år….
      Ha en fin dag.

    3. Greit å forberede seg på at høsten kommer, for det er helt sikkert at den gjør! Det går så fort! Men vi skal ikke klage her, sensommeren har vært så fin, vi har fortsatt temperaturer oppi 15 grader. Men det er høst likevel.. Ønsker deg en veldig fin dag! 🙂

    4. ernashus:Nå ser vi fram til neste sommer, den er bare 7 – 8 mnd unna, med litt godvilje. Ellers ser det ut til at en kommentar jeg sendte i går ikke slapp gjennom, men det kan være at jeg trykket på feil knapp. Får være mer påpasselig en annen gang. Ha en fin dag.

    5. Ja vi pakket ned “partytelt” og trampoline i helgen, måtte passe på etter to dager med sol. Hagemøbler er pakket vekk, og blomsterkrukker er blitt fylt med ericaer og andre vintersolide busker.
      Akk ja!!!!

    6. Ja, man får vel bare gjøre det beste ut av høsten. Den bringer jo ofte med seg mye kjekt den også! Selv om jeg gjerne skulle ønske at kropp & sjel ble noe mer oppvarmet før kulden tok til. Men som du sier -vi får glede oss til neste sommer:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg