MAX FLAX…

Dette er karakteristikken som omtaler min brors katt som kom bort fra hjemmet i flere uker og ble funnet halvdød i en veikant 25 km borte fra hjemmet.

Foto.: Askøyværingen.

Jeg har skrevet om MAX tidligere. Han var kun 2,2 kg da han ble funnet. Hans normalvekt var 4,8 kg. Takket være godt veterinærarbeide og godt stell i ettertid er MAX nå full fart på vei tilbake til livet. Han løper i trapper og hopper opp i godstolen sin, noe som var utenkelig bare for 2 uker siden.
Vår lokalavis, Askøyværingen presenterte idag denne solskinnshistorien i en hverdag med mye elendighet i de fleste medierg. Ha en fin dag.

8 kommentarer
    1. A: Hadde det ikke vært for at dama som fant MAX er glad i katter er det tvilsomt om han hadde blitt fraktet til veterinær og derved overlevd. Det er i alle fall en gladhistorie. Ha en fin week-end.

    2. Kjempegodt å høre at Max kommer seg! Alltid godt å høre slike historier som går bra!:) Ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:) Har forresten flyttet bloggen min over på mitt eget hjememsidedomene, og det gjør det mye lettere å redigere alt på samme sted!

    3. Toril: Hyggelig med kommentar fra deg. Joda, Max lever livet igjen, og bra er det. Nå har jeg funnet igjen bloggen din, så jeg kommer innom av og til. Du må ha en fin week-end.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg