Gode hjelpere og hyttenaboer…

Når våren kommer til Øygarden er det i hovedsak to ting som gjelder for en gammel gubbe, godt vær og gode naboer. I dag trådte Ivar og Hege til med berging av vinterved og bunnsmøring av båten som nå er klar for årets sesong på sjøen.
Om gubben er helt klar for det vil vise seg etter hvert, han føler seg i alle fall klar sjøl. En takk til barn og svigerbarn.

8 kommentarer
  1. Fint med hjelpsomme folk :)) Ja nå er det tida for båtliv fremover ..selv om jeg stort sett sitter på land og ser på andre som er ute med båtene sine..
   Kos deg med våren..håper det blir mye sol og varme både hos deg og her hos oss :))

  2. annebe: Ja hjelpsomme folk er nødvendig for meg. Enkelte oppgaver blir litt for utfordrende med åra, en av dem er å bunnsmøre båten. Ned kommer jeg., men å komme opp på beina igjen etter jobben blir utfordringen.
   Men vår og sommer blir det, okke som er, og båten kommer på sjøen.
   Jeg håper at denne vårvarmen holder ut en stund, det har vi fortjent nå.
   Ha en fin helg.

  3. Kjekt å sjå at du er i sving att med mannskapet ditt. Men du veit det er skipperen sitt namn som vert nemnt når du landar ein drusteleg fangst. Det er du som har nær 80 års erfaring, og det er du som har greie på meda og fiskeplassane, så no må du stå fram som den skipperen du er. Me ventar på første fangstrapporten.
   Måtte hell og lykke vera med dykk på bøljan blå!

  4. Pedro: Det gjenstår å få båten på sjø, men den er klar. Medene kan jeg nok. men fusker i dag litt med ekkolodd og navigasjon…Så står det igjen å se om teknologien lurer gamlingen.
   Fiskerapporter kommer nok, men som du vet er ikke de alltid pålitelige.
   Dere må ha en fin vår med snømåka arkivert for sesongen…

  5. Ja det godt å se at båtlivet fortsatt frister og at båten er sjøklar. Da har du lagt grunnlaget for sesongen. Kanskje vi ses i Vinterstø?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg